«Οι απατεώνες με κατάκλεψαν. Είμαι πια ένας φτωχός άνθρωπος»

Ο γνωστός έμπορος ρούχων και σχεδιαστής απαντά για το πως νιώθει μέσα στη φυλακή: «Χάλια. Απογοητευμένος. Προδομένος. Πικραμένος» λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» και προσθέτει: «Με πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Όσο αφορά νέες φιλίες, τι να πω; Τελικά σκέφτομαι: είχα φίλους πριν; Μάλλον μόνο γνωστούς είχα κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Γενικά στη φυλακή δεν είμαι απρόσιτος. Είμαι κανονικός άνθρωπος. Έχω κάνει, λοιπόν, νέες γνωριμίες και εδώ που είμαι σήμερα».

Ο σχεδιαστής όμως μίλησε και για τα λάθη

που έκανε και τον οδήγησαν στη θέση που είναι τώρα. «Με βρίσκω καλό στη δημιουργικότητα και ακατάλληλο στα επιχειρηματικά θέματα. Τα οικονομικά τα είχα εμπιστευτεί σε άλλους, που αποδείχθηκαν το ίδιο άχρηστοι με εμένα και δυστυχώς απατεώνες. Με κατάκλεψαν και αν άλλαζα κάτι στη πορεία μου θα ήταν τα στελέχη που εμπιστεύτηκα. Τους παχυλούς μισθούς που έδινα σε όποιον δούλευε για μένα».

Γι’ αυτό και δεν διστάζει να πει ότι πλέον «είμαι ένας φτωχός άνθρωπος. Και όλη μου η ακίνητη περιουσία έχει προσφερθεί στο Δημόσιο για να καλυφθούν τα χρέη προς αυτό. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή και πουθενά».

Keywords
Τυχαία Θέματα