ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΙΣΟΠΑΛΟ CLASICO

Με ισοπαλία (2-2) που βολεύει βαθμολογικά την Μπαρτσελόνα τελείωσε το clasico την Κυριακή στο Καμπ Νου.


Το παιχνίδι, όπως αναμενόταν, ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και η μοίρα του σφραγίστηκε από τους δύο μεγάλους σταρ, τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο δεύτερος, μετά από μία εκπληκτική ομαδική προσπάθεια, βρήκε την ευκαιρία στο 23′ και κεραυνοβόλησε τον Βαλδές για το 0-1.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχασε τον αγωνιστικό προσανατολισμό της και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μέσι στο 30′ (μετά από σύγχυση

στην περιοχή της Ρεάλ) γεγονός που απογείωσε ψυχολογικά τους “μπλαουγκράνα”.

Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μέσι στο 61′ έδωσε προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα αλλά πέντε λεπτά αργότερα το πλασέ του Ρονάλντο αποκατέστησε την ισορροπία.

Το 2-2 κρατά την Μπαρτσελόνα οκτώ βαθμούς μακριά από τη Ρεάλ και την καθιστά αδιαφινονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία.

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Ντάνι Άλβες (28′ Μοντόγια), Μασεράνο, Αντριάνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Φάμπρεγκας (64′Σάντσες), Πέδρο, Μέσι.

Ρεάλ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ (80′ Κακά), Ντι Μαρία (88′ Εσιέν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (62′ Ιγκουαΐν).

Keywords
Τυχαία Θέματα