«Σκοταδιστική» επίθεση κατά Κουμουτσάκου

09:01 4/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Μία έκθεση, την οποία υπεραμύνθηκε ως ευρωβουλευτής ο Γιώργος Κουμουτσάκος, και αφορά στο δικαίωμα του σεξουαλικού αυτοπροσδιορισμού αποτέλεσε την αφορμή για μία ακόμη παρέμβαση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ στα πολιτικά πράγματα. Ο κ. Σεραφείμ, που επιδεικνύει ιδιαίτερη φροντίδα προκειμένου να μάχεται όσους συζητούν έστω και το ενδεχόμενο πολιτικών δικαιωμάτων σε άτομα με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, κάλεσε ευθέως τους πολίτες να καταψηφίσουν τον Κουμουτσάκο στις επικείμενες εκλογές.

«Ἐρωτῶνται οἱ εὐσεβεῖς

ρθόδοξοι Ἕλληνες τοῦ λεκανοπεδίου τέτοιον Περιφερειάρχη ἐπιθυμοῦν; Ἡ ἀπάντησις θά δοθεῖ στίς κάλπες προσεχῶς..», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Γέροντας Πειραιώς.

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης βρήκε έναν θερμό υποστηρικτή στο πρόσωπο του υποψηφίου, επίσης, περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Νικολόπουλου. Με το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», ο αχαιός πολιτικός που οικοδομεί, έστω και με χρονοκαθυστέρηση, προφίλ αντιμνημονιακό, προχώρησε ένα ακόμη βήμα συγχέοντας τον σκοταδισμό κάποιων εκκλησιαστικών κύκλων με τη χυδαιότητα. Και αφού δήλωσε απολύτως σύμφωνος με όσα ανέφερε ο Σεραφείμ, κατέληξε «Εγώ τι να προσθέσω; Ότι από Δημοκρατία τραβεστί, κάποιοι επιχειρούν να μας κάνουν Δημοκρατία των τραβεστί !!! Χαίρε Κουμουτσάκο οι Βαλλιανάτοι σε αγαπούν !!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα