Σε Βέροια και Νέα Σμύρνη το ενδιαφέρον

Κι ενώ άρχισαν πολλοί να σκέφτονται από τώρα το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, πρέπει πρώτα να… τελειώνουμε με τη 13η αγωνιστική και τις κρίσιμες αναμετρήσεις σε Βέροια και Νέα Σμύρνη.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το κυνήγι του Ολυμπιακού

και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος μετά το 1-1 στο μεταξύ τους ντέρμπι την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα. Για να γίνει αυτό, η ομάδα του Γιώργου Δώνη πρέπει να περάσει αλώβητη από την έδρα της Βέροιας, η οποία παραμένει στις τελευταίες θέσεις και δίνει μάχη για να μη μπει σε μπελάδες υποβιβασμού.

Στη Νέα Σμύρνη γίνεται η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής. Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, ο Πανιώνιος, υποδέχεται τη δυσάρεστη έκπληξη, τον Παναθηναϊκό. Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, αλλά και για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις και δη στην πρώτη τριάδα. Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός του Ρότσα θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να πάρει τα πάνω του τόσο στο ψυχολογικό όσο και στο βαθμολογικό κομμάτι. Η ομάδα του τριφυλλιού θέλει να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα δύο δύσκολα παιχνίδια με Τότεναμ στο Λονδίνο την Πέμπτη και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

15.00: ΟΦΗ-Πανθρακικός Novasports1
17.15: Βέροια-ΠΑΟΚ Novasports 3
17.15: Λεβαδειακός-Κέρκυρα Novasports1
19.30: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός Novasports1

Keywords
Τυχαία Θέματα