Θήλαζε το μωρό της βλέποντας Λιλιπούπολη στο Μέγαρο η σύζυγος Τσίπρα!

Έκπληκτοι έμειναν οι θεατές που είχαν πάει στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσουν τη «Λιλιπούπολη» όταν είδαν μία νεαρή μητέρα λίγο πριν αρχίσει η παράσταση να βγάζει το στήθος της έξω για να βυζάξει το μωρό της. Η έκπληξή τους έγινε μεγαλύτερη όταν μαθεύτηκε ότι η φιλόστοργος μήτηρ δεν ήταν άλλη από την Περιστέρα, την σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Περιστέρα, που συνοδευόταν και από μία φίλη

της, είχε πάει στο Μέγαρο για να παρακολουθήσει ο μικρός της γιός την καλή παιδική παράσταση. Επειδή προφανώς δεν είχε που να αφήσει το μωρό -ο Αλέξης εκείνη την ώρα ήταν στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ- το πήρε κι αυτό μαζί της. Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα του θηλασμού, ως καλή μαμά, δεν δίστασε να προσφέρει στο μωρό το στήθος της, αδιαφορώντας για την έκπληξη των υπολοίπων θεατών, μεταξύ των οποίων και ο «σμπίρος» του matrix24. Και καλά έκανε.

Μάλιστα, η νεαρά σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα θα ανέβει περισσότερο στην εκτίμησή μου αν μάθω ότι είναι και οπαδός του Κινήματος «ελεύθερος θηλασμός», που προτρέπει τις μητέρες να θηλάζουν τα παιδιά τους ακόμη και σε κοινή θέα. Το βρίσκω και φυσιολογικό και σωστό αφού υπεράνω όλων θέτει ως προτεραιότητα το παιδί και τις ανάγκες του. Μπράβο λοιπόν στην γλυκειά και όμορφη Περιστέρα. Εξυπακούεται ότι τις φωτό που μου εστάλησαν, μέσω κινητού τηλεφώνου, τις διέγραψα αμέσως. Δεν παραβιάζονται μόνον προσωπικά δεδομένα και η ιδιωτικότητα της στιγμής, αλλά και είναι για σκανδαλοθηρικά site και έντυπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα