ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ

Πίσω από τις σιδερένιες πόρτες των φυλακών του Κορυδαλλού φαίνεται πως γράφεται αυτές τις μέρες η ιστορία για την «υπόθεση Τσοχατζόπουλου».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κρατούμενος πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά και το νέο ανακριτικό τοπίο που διαμορφώθηκε με την απολογία του εξαδέρφου του Νίκου Ζήγρα, φαίνεται πως δέχεται εισηγήσεις να αλλάξει υπερασπιστική τακτική και να μιλήσει για πρόσωπα και πράγματα που μέχρι σήμερα αρνείται.

Κανένας βέβαια, εκτός από τους ίδιους τους συνομιλητές του Άκη Τσοχατζόπουλου

δεν είναι σε θέση να προσδιορίσει με ακρίβεια ποια και πόσα υπερασπιστικά χαρτιά είναι διατεθειμένος να ανοίξει σε αυτή τη χρονική στιγμή ο κατηγορούμενος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πρώην Υπουργός .

Ο βασικός πρωταγωνιστής όμως, της ιστορίας τις τελευταίες μέρες , όπως λέγεται , δοκίμασε μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη από την ίδια του την κόρη με τη δήλωσή της να θέσει στη διάθεση του δημοσίου τα ακίνητα που απέκτησε με χρήματα του πατέρα της τα οποία ενδεχομένως να αποτελούν προϊόν εγκληματικής ενέργειας.

Από την πλευρά της η Βίκυ Σταμάτη εμμένει στην αθωότητά της και εμφανίζεται διατεθειμένη να συνεχίσει τις προσπάθειές της να πείσει τους δικαστές ότι πρέπει να ανοίξουν την πόρτα της φυλακής και να αντικαταστήσουν την κράτησή της με περιοριστικούς όρους. Για το λόγο αυτό ο δικηγόρος της Βασίλης Χειρδάρης ετοιμάζει τη δεύτερη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής της , ενώ περιμένει και την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για το αίτημα περί διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ανάλογο αίτημα αποφυλάκισης έχει καταθέσει ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ενώ αναμένεται να υποβληθούν αιτήματα από τον προφυλακισμένος Αστέριο Οικονομίδη, αλλά και την Αρετή Τσοχατζοπούλου. Και βέβαια αναμένεται η κρίση των δικαστών για τον Νίκο Ζήγρα , ο οποίος επίσης έχει ζητήσει να βγει από τη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα