ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε.

Την πάγια θέση του ΚΚΕ για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ επανέλαβε η γενική γραμματέας του κόμματος, κατά την επίσκεψή της στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Αναφερόμενη στις συζητήσεις περί ανάπτυξης, εντός της Ευρώπης, η Αλέκα Παπαρήγα  τόνισε ότι τα κεφάλαια θα στραφούν στους επιχειρηματικούς ομίλους. Μέσα στην ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή ανάπτυξη και διέξοδος από την κρίση, ενώ λαός και μονοπώλια δεν μπορούν να συνυπάρξουν, επισήμανε και κάλεσε τους εργαζόμενους να

διαμορφώσουν τη θέση τους μπροστά στις κάλπες της 17ης Ιουνίου με βάση αυτά τα δύο ζητήματα.

Η γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να του έχουν εμπιστοσύνη «γιατί αυτά που υπόσχεται δεν θα τα κάνει».

Εκτίμησε δε ότι η κρίση στην Ευρωζώνη θα βαθύνει και ότι δεν αποκλείεται η Ελλάδα είτε να οδηγηθεί στην έξοδο από την ζώνη του ευρώ, είτε να υπάρξει μια δεύτερη φάση «κουρέματος» ύψους 85%-90%, δηλαδή πτώχευση, όπου δεν υπάρχει περίπτωση τα κράτη να χάσουν μέρος των χρημάτων τους, χωρίς να επιβάλλουν στην Ελλάδα νέα μέτρα.

Αύριο η Αλέκα Παπαρήγα θα συναντηθεί στις 15:00 με αντιπροσωπεία της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), στον Περισσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα