Αnonymous: «Στη φόρα» προσωπικά στοιχεία μελών της Χρυσής Αυγής! (Vid)

Ανοιχτός είναι ο πόλεμος πλέον μεταξύ της ομάδας χάκερς Αnonymous και της Χρυσής Αυγής, καθώς καθημερινά γίνονται επιθέσεις στο site του κόμματος ακόμη και στους προσωπικούς υπολογιστές των μελών και των στελεχών της Χ.Α.

Έτσι, πλέον ξεκίνησαν να δημοσιεύουν επίσημα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι χακτιβιστές για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής,

φτάνοντας στο σημείο να αποκαλύψουν ακόμα και τι υποτίθεται ότι ψάχνει στο Διαδίκτυο η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, από τον προσωπικό υπολογιστή της. Τα στοιχεία μάλιστα αυτά τα έχουν αναρτήσει σε βίντεο στο youtube μέσα από το επίσημο κανάλι τους.

Μαζί με το βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο, οι Anonymous επισυνάπτουν μια αναφορά με λεπτομερή προσωπικά στοιχεία (ΑΦΜ, αριθμούς ταυτοτήτων κοκ) για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο μέρος της αποκαλούμενης #OpSunBurn που διεξάγουν οι Έλληνες Anonymous κατά της Χρυσής Αυγής.

Επίσης οι Anonymous αναφέρουν την επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν» του Νίκου Μιχαλολιάκου και ιδιαίτερα το περιβόητο ξενοδοχείο… ημιδιαμονής «New Dream».

Μάλιστα, οι χακτιβιστές υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα... google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης, κρίση στον γάμο, λιπωμα στο αυτι, μυκητεσ στη γλωσσα, πωσ να καλεσω πνευματα , βοτανο για αιμοροιδες, πρηξιμο στους ορχεις , μασαζ αισθησιακο βιντεο, εξω οι μεταναστες, αισθησιακες ταινιες free, πωσ να παρκαρω, κ.α.

Αναλυτικά τα στοιχεία όπως εμφανίζονται στην αναφορά των Αnonymous:

ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

...

....

Η Εύα Μπράουν του άρειου αρχηγού της Χρυσής Αυγής,

Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Μέρος στοιχείων συζύγου:

Ειδ.Εκλογικός Αριθμός: 010....

Επώνυμο: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Όνομα: ΝΙΚΟΛΑΟΣ

...

....

Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΛΥΔΙΑ ΑΕ στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο ημιδιαμονής, 38 δωματίων, "NEW DREAM", Λιοσίων 121, Πλατεία Αττικής.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΤΕΥΧΟΣ 10271 (6 Σεπτεμβρίου 2007)

"Ανακοίνωση καταχώρησης στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με τηνεπωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία».Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ την 29.8.2007 καταχωρήθηκαν στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της Υπηρεσίας μας το από 27.5.2007 πρακτικό Γενικής Συνέλευσης καθώς και το από 1.6.2007 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΛΥΔΙΑ − Ξενοδοχειακές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Ανώνυμος Εταιρεία» και αριθμό Μητρώου 14415/01/Β/86/612

Keywords
Τυχαία Θέματα