Όλοι στο πλευρό του Παπαδημούλη

Ένα δύσκολο πολιτικό «μέτωπο» σηκώνει στους ώμους του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Συγκεκριμένα, μετά την κριτική που άσκησε στους δικαστές για «ανοχή προς την Χρυσή Αυγή» ο βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, οι δικαστές αντέδρασαν και του.. επιτέθηκαν με ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και

Εισαγγελέων Ελλάδος.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τους 32 φακέλους για τη δράση της Χρυσής Αυγής που… ξαφνικά ανακάλυψε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, έκανε λόγο για «εξακολουθητική ανοχή προς την Χ.Α. από θύλακες στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη». Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, λοιπόν, με ανακοίνωσή της, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και, μάλιστα, ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να… επαναφέρει το αδίκημα της περιύβρισης της δικαστικής αρχής.

Ο Neo είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδημούλη στέκεται όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν υπάρχει στέλεχος της Κουμουνδούρου που να μην «βράζει» κατά των δικαστών για έναν λόγο: διότι στην ανακοίνωσή τους, με την οποία ζητούν την επαναφορά του αδικήματος της περιύβρισης δικαστικής αρχής, «τεκμηριώνουν» το αίτημά τους αναφέροντας αφενός την κριτική Παπαδημούλη, αφετέρου τις ύβρεις Κασιδιάρη. Μ’ άλλα λόγια, επιχειρούν να εξισώσουν ως «παραδείγματα» έναν βουλευτή της Αριστεράς με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Για το λόγο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε μία οξύτατη ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τη «δυσάρεστη έκπληξή του» για την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. «Το πιο ανησυχητικό είναι ότι, στην ίδια ανακοίνωση και για να δικαιολογήσουν την επιλογή τους, επιχειρούν να εξισώσουν τον Κοινοβουλευτικό μας Εκπρόσωπο, με βουλευτή της Χρυσής Αυγής», τονίζει η Κουμουνδούρου, προειδοποιώντας τους δικαστές ότι σε αυτό το μέτωπο δε θα κάνει πίσω: «και οι κρίνοντες κρίνονται», τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, που σήκωσε το γάντι και «κάλυψε» απολύτως τον κοινοβουλευτικό της εκπρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα