Οι «ιπτάμενοι» Ολλανδοί διέλυσαν την Ισπανία

Εκδίκηση για τον χαμένο Μουντιάλ του 2010 πήρε η Ολλανδία, η οποία διέλυσε 5-1 την κάτοχο του τροπαίου Ισπανία στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαδόρ.

Η ομάδα του Λουίς φαν Χάαλ βρέθηκε πίσω στο σκορ με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά στη συνέχεια με κορυφαίους τους Ρόμπεν και Φαν Πέρσι οι «ιπτάμενοι Ολλανδοί» γύρισαν το ματς και πήραν θριαμβευτική νίκη.

Στο 44' ο Φαν Πέρσι με ασύλληπτη κεφαλιά έκανε το 1-1 και στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η κατάρρευση των Ισπανών και το πάρτι των Ολλανδών. Στο 53' ο Ρόμπεν έδωσε το προβάδισμα στους «οράνιε»,

στο 65' ο Φράι έκανε το 3-1, στο 72' ο Φαν Πέρσι το 4-1 και στο 80' ο Ρόμπεν με το δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό και εμφατικό 5-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αθπιλικουέτα, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο (63' Πέδρο), Νταβίντ Σίλβα (78' Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Ντιέγκο Κόστα (63' Τόρες).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (5-3-2): Σίλεσεν, Γιάνμαατ, Ντε Φράι (77' Φέλτμαν), Φλάαρ, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ, Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (62' Βαϊνάλντουμ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (79' Λενς).

Keywords
Τυχαία Θέματα