Ο Γαβριήλ δεν κάνει πίσω

07:55 1/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Ερωτηθείς σχετικά από την Εφημερίδα των Συντακτών, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Αθηναίων εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση ο ΣΥΡΙΖΑ κα η ηγεσία του, ενώ διέψευσε όλους όσοι έκαναν λόγο για «σιωπή» της Κουμουνδούρου επί του θέματος.

«Από την πρώτη στιγμή η ηγεσία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο πλευρό μου και χειριστήκαμε από κοινού αυτή την κατάσταση. Και δεν μπορώ να μην τους ευχαριστήσω

για αυτό. Όσοι λένε ότι δεν στηρίχθηκα, απλώς δεν μπορούν να γνωρίζουν τους χειρισμούς, κάτι που το θεωρώ φυσιολογικό», υπονοώντας πως ο ίδιος είχε ζητήσει να μην πάρει πάνω του το κόμμα του την υπόθεση.

Παράλληλα, ο Σακελλαρίδης επέμεινε στην καταγγελία του, υπογραμμίζοντας πως «ο εκβιασμός ήταν πολιτικός, γιατί έγινε ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών και απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας εμένα». «Ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος», με τις συνηθισμένες πρακτικές του, θεώρησε ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του, εκβιάζοντας τόσο εμένα όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως βασικό στοιχείο για να πετύχει ένας εκβιασμός είναι να προκαλεί φόβο. Όταν δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται. Και αυτό έγινε. Δεν θα κάνουμε ούτε το παραμικρό βήμα πίσω για κανένα λόγο, πόσο δε μάλλον απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας. Και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και ηθικά και πολιτικά, απομονώνοντας εκκωφαντικά τον εκβιαστή», κατέληξε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα