Ψάχνει... μέτωπα ο ΣΥΡΙΖΑ

07:39 1/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει διαμηνύσει σε όλα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως τα όσα έχει πει κατά καιρούς για ένα καλοκαίρι κατά το οποίο η Κουμουνδούρου θα κάνει «ανένδοτο αγώνα» κατά της κυβέρνησης δεν είναι αντιπολιτευτικές υπερβολές.

Εξάλλου, μετά τον απολογισμό που έκαναν στο επιτελείο Τσίπρα

για την εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα την περασμένη εβδομάδα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, είναι πεπεισμένοι πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να «σηκώνει» διαρκώς και νέα κοινωνικά και πολιτικά θέματα, πολώνοντας τους πολίτες κατά της κυβέρνησης.

Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Η τακτική του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επιβεβαιωθεί και σήμερα, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει από όλους τους βουλευτές να δίνουν το «παρών» στα θερινά τμήματα που συμμετέχουν και να μην αφήνουν αναπάντητη καμία κυβερνητική πρωτοβουλία.

Εξάλλου, πέραν της ΔΕΗ, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη αποφασίσει να κηρύξουν εκ νέου τον πόλεμο στην κυβέρνηση για δύο κυβερνητικές πρωτοβουλίες: αφενός, τις νέες μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις που ισχύουν από σήμερα, αφετέρου το νομοσχέδιο για την «τσιμεντοποίηση» του αιγιαλού.

Οι δράσεις και οι τρόποι με τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαγάγει τη μάχη κατά της κυβέρνησης αναμένεται να εξεταστούν κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αλλά και σε επόμενες συνεδριάσεις της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πάντως, την εκστρατεία και τον «Ανένδοτο» θα σηκώσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ήδη καταρτίζει το πρόγραμμα των περιοδειών του σε όλη τη χώρα, μεσούντος του θέρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα