Νίκησε εύκολα τον κάκιστο ΠΑΟΚ

Ένα βαθμό μακριά από τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος βρέθηκε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την πανάξια νίκη του με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη.
Οι Αρκάδες, όπως το συνηθίζουν στα εντός έδρας παιχνίδια τους, έφτασαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και έδειξαν να είναι τουλάχιστον ένα κλικ πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους τους.
Αμέσως μετά την έναρξη πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσαν την άμυνα του ΠΑΟΚ και μόλις στο 24′ άνοιξαν

το σκορ με κεφαλιά του Τσίμο Ναβάρο.
Το γκολ κάθε άλλο παρά αφύπνισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο ο Αστέρας ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις αφού οι μέσοι ήταν ταχύτατοι.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Δώνης πέρασε τον Κατσουράνη σε θέση επιθετικού χαφ αλλά και πάλι ελάχιστα πράγματα άλλαξαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Οι ευκαιρίες άνηκαν και πάλι στον Αστέρα ο οποίος απώλεσε ουκ ολίγες για να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Tσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Πιπίνης, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ράγιος (89′ Φραγκουλάκης), Ντε Μπλάσις (71′ Φορμίκα), Ναβάρο (90+ Κουρμπέλης), Περόνε.

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σταφυλίδης (81′ Ρομπέρ), Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης (74′ Πέλκας) Λόρενς (46′ Βιβιάν), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα