Άλλη μία γκέλα για τον αυτόχειρα Παναθηναϊκό

Πήρε χρόνο στους παίκτες των πράσινων να προσαρμοστούν στα δεδομένα του αγώνα, αφού στο γήπεδο επικράτησε ατμόσφαιρα εμφυλίου! Οι μισοί έβριζαν τον Βύντρα, οι άλλοι μισοί τους υβριστές του Έλληνα μπακ και το σκηνικό θύμισε μεγάλους ενδοοικογενειακούς καβγάδες.

Μετά το 20′ ο Παναθηναϊκός άρχισε να προσπαθεί πάνω στο τερέν αλλά παρά το γεγονός ότι πίεσε ορθολογικά και έφτιαξε ευκαιρίες δεν κατάφερε να προηγηθεί.

Το πολυπόθητο, για τους γηπεδούχους γκολ,

ήρθε στο 74′ από όμορφη μπαλιά του Ζέκα και άψογο τελείωμα του Τοτσέ, όμως τα … παναθηναϊκά βάσανα μόλις τότε άρχιζαν.

Ο Πανθρακικός πήρε άμεσα τα ηνία του ματς και άρχισε να πιέζει. Οι πράσινοι πελάγωσαν, έκαναν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και τελικά υπέστησαν σοκ με το γκολ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 85′.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα λίγο έλειψε να κερδίσουν ολοκληρωτικά την παρτίδα αφού ο Μίνγκας έχασε μοναδική ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ): Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας (63′ Κουίνσι), Τοτσέ.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (67′ Μουνάφο), Καστσελάν, Παπαδόπουλος (89′ Κυβελίδης), Λουσέρο, Σερφά, Μίνγκας, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Λαδάκης (79′ Κοντογουλίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα