Κρυφός προεδρικός έρωτας ετών δύο

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, όχι μόνο διατηρεί μυστικό δεσμό με τη Γαλλίδα κωμική ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ, αλλά η εν λόγω σχέση μετρά ήδη δύο χρόνια. Αυτό θα είναι το κύριο άρθρο του περιοδικού Colser, που κυκλοφορεί σήμερα. Παρά την αγωγή από την Γκαγιέ, το περιοδικό συνεχίζει τις αποκαλύψεις, υποστηρίζοντας πως υπάρχει και δεύτερο διαμέρισμα όπου βρίσκονταν ο Γάλλος πρόεδρος με την όμορφη ηθοποιό.

«Όλα άρχισαν το 2011. Αν και υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την πιο συμπαθή στους καλλιτέχνες της αριστεράς, εκείνοι εντάχθηκαν στην ομάδα του Φρανσουά Ολάντ και δραστηριοποιήθηκαν μαζί του στη μάχη του» αναφέρει σε ένα απόσπασμα το περιοδικό σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Σοσιαλιστή υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές το φθινόπωρο του 2011). Τότε το πρώην ζευγάρι Φρανσουά Ολάντ και Σεγκολέν Ρουαγιάλ είχαν βρεθεί αντιμέτωποι.

Η Ζουλί Γκαγιέ από την πλευρά της συμμετείχε τον Απρίλιο του 2012, έναν μήνα πριν τις προεδρικές εκλογές, στη συνάντηση των Vincennes, αλλά εξαφανίζεται στις 6 Μαΐου του ίδιου έτους στους πανηγυρισμούς της νίκης του Ολάντ έναντι του Νικολά Σαρκοζί για τον προεδρικό θώκο. «Παρά τις δυσκολίες μέσα στο ζευγάρι και το tweetgate, μερικές εβδομάδες αργότερα η Βαλερί Τριερβελέρ προσκολλάται στον Ολάντ, αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον άνδρα της. Η δημοσιογράφος κερδίζει τον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα ο Φρανσουά και η Ζουλί να κάνουν ένα διάλειμμα» αναφέρεται σε άλλο απόσπασμα του Closer.

Σύμφωνα με το Closer, το ρεπορτάζ ξεκινά από τις διακοπές του Ολάντ με την Τριερβέλερ στο Μπρεγκανσόν, το καλοκαίρι του 2012, ενώ την επόμενη χρονιά η δημοσιογράφος έρχεται μόνη της στην Ελλάδα, με τον Ολάντ να ταξιδεύει «μόνος» στην Τουλ. Το ζευγάρι Ολάντ – Γκαγιέ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, όπως αναφέρει το περιοδικό, το οποίο αποκαλύπτει επίσης και τα Σαββατοκύριακα που περνούσαν οι δυο τους στη Νότια Γαλλία, ενώ τονίζει πως υπάρχει και δεύτερο διαμέρισμα «που στέγαζε εδώ και δύο χρόνια τον κρυφό τους έρωτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα