Καμμένος: Μαφιόζοι βουλευτές, έστησαν σχέδιο αποστασίας

Σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως παρά τις πρόσφατες εξελίξεις στο κόμματου, παραμένει αρχηγός, και δηλώνει ότι όσοι τον στηρίζουν βάζουν λεφτά από την τσέπη τους, γιατί «λεφτά δεν υπάρχουν».

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα στελέχη του έφυγαν γιατί «δεν άντεξαν τον

αγώνα».

Απαντώντας στην βασική κατηγορία όσων έφυγαν, ότι δηλαδή δεν έχει πρόγραμμα, υποστήριξε ότι οι ΑΝΕΞΕΛ είναι οι μόνοι σταθεροί, και θα μείνουν σταθεροί. «Κεντροαριστερά και κεντροδεξιά δεν υπάρχουν πια γιατί έχει καταστραφεί η μέση τάξη. Η αστική τάξη προλεταριοποιήθηκε» είπε χαρακτηριστικά…

«Πρόκειται για μαφιόζους βουλευτές καβάντζα που έχουν στήσει ένα σχέδιο αποστασίας προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Είναι όλα προσχεδιασμένα για να φτιαχτεί ένα σχήμα που θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στις δύσκολες στιγμές» είπε.

Ισχυρίστηκε δε, ότι όλα ξεκίνησαν γιατί «μεγαλώναμε και μας φοβόντουσαν. Ακόμη κι αν εγώ δεν υπάρχω – και σε χαντάκι να με βρούνε – οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι τόσο δυνατοί και τόσοι πολλοί που θα συνεχίζουν να υπάρχουν, γιατί είναι οι ίδιοι οι Έλληνες».

Σε ερώτηση εάν απειλείται απάντησε: «Όλοι απειλούμαστε. Όποιος δε συμβιβάζεται δέχεται απειλές. Εγώ από απειλές δεν μασάω. Δε απειλήθηκε ο Κώστας Καραμανλής για να μην υπογράψει το Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη…;».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Ο κ. Σαμαράς μετατρέπει την Ελλάδα σε καγκελαρία. Καγκελάριος Σαμαράς θα λέγεται σε λίγο».

Ειδικά για το θέμα του non paper και τις αποκαλύψεις του Γιάννη Μανώλη, ο Π. Καμμένος παρέμεινε στις αρχικέ του θέσεις και μάλιστα, υποστήριξε ότι αφού δεν υπάρχει καμία αναφορά στα πρακτικά της συνομιλίας με τον Κάρολο Παπούλια «είτε λένε αυτά ψέματα είτε λέει ψέματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας»…

Keywords
Τυχαία Θέματα