Εδώ βρέθηκε σφαγιασμένο το 12χρονο παιδάκι στα Μέγαρα [εικόνες]

Η απίστευτη θηριωδία αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί, όταν περαστικοί στην περιοχή «Βλυχός» Μεγάρων, εντόπισαν το αιμόφυρτο σώμα του ανήλικου αγοριού.

Το 12χρονο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο. Ο δολοφόνος με ένα μαχαίρι κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα σε όλο του το κορμί. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες το παιδί έφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το στήθος και τον λαιμό.

Το κορμάκι του άτυχου παιδιού βρέθηκε στην άκρη του καταυλισμού των τσιγγάνων στον Βλυχό των Μεγάρων. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το 12χρονο αγόρι έμενε στην

περιοχή της Μάνδρας Αττικής και θα πήγαινε στα Μέγαρα προκειμένου να κοιμηθεί στο σπίτι συγγενικού προσώπου της οικογένειας. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν το φρικτό έγκλημα συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο ή έχει μεταφερθεί εκεί η σωρός του ανήλικου αγοριού από τους δολοφόνους του.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής πήγαν στο σημείο της άγριας δολοφονίας με ιδιαίτερες επιφυλάξεις καθώς υπήρχε η ανησυχία ταραχών ανάμεσα σε οικογένειες τσιγγάνων της περιοχής, αλλά και ξέσπασμα οργής από την οικογένεια του ανήλικου θύματος.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα