Η ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΑ ΤΩΝ MUSUNGU SISTERS

-Και ενώ το καλοκαίρι κυλάει δίχως να κοιτάξει την δικιά μας χρεοκοπία μας, οι πρίγκιπες του πλούτου συνεχίζουν να προτιμούν την Μύκονο και εμείς να κάνουμε διαγωνισμό τις δόσεις της ΔΕΗ-

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

*Άλλη μια αυτοκτονία στην Αμαλιάδα, το κορίτσι που σακατεύτηκε στην Πάρο

στην εντατική, καταιγίδα λέει νέων μέτρων, όχι ότι φοβόμαστε μη βραχούμε, μιας και μουσκεμένοι είμαστε όλοι, η ακρίβεια να μας λιανίζει, η ΔΕΗ να κόβει το ρεύμα, ο στρατός να ψάχνει τι του γίνεται, η Παπαχρήστου να φταίει για όλα, ο Χονδροκούκης να βρίσκεται ντόπε, η Τρόικα να μας παίζει κουπέ – πε και το καλοκαίρι να σηκώνει υψηλοτάτες θερμοκρασίες δοκιμάζοντας την ελαττωματική μας αντοχή.

*Α! Μη ξεχάσω μες στις καυτές ειδήσεις, πως υπέγραψε ο Αρναούτογλου με το Μέγκα, διακόπτοντας για λίγο τη ξεκούραση του στη Νάξο, ώστε να ρθει να υπογράψει στη Μεσογείων. Θέλει θυσίες η διασημότητα, χρυσά μου! Έτσι γίνεσαι σταρ νομίζατε…

*Όμως και η αγαπημένη μου Ζέτα Μακρυπούλια, με τον καλό της Μιχάλη Χατζιάννη πήγαν λέει στην Νέα Ερυθραία να αγοράσουν έπιπλα για το εξοχικό τους στη Πάρο. Πάρτη  θα κινάνε στο μαγαζί, διότι όποτε περνάω απ έξω απ τα εμπορικά της συγκεκριμένης  περιοχής είναι μέσα οι έμποροι και χαζεύουν την ερημιά.

*Και διαβάζω απ΄ τον επίσης αγαπημένο μου Διονύση Θανάσουλα πως η Ευγενία Νιάρχου πήγε Μύκονο για να στηρίξει την φίλη της Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο στα εγκαίνια του Pop Up Shop μέσα στο ξενοδοχείο Belvedere, όπου η Τατιάνα λέει με την Ντάνα Αλικάνι είναι Musungu Sisters (!!!!), δηλαδή παρουσιάζουν διάφορα αντικείμενα που ανακαλύπτουν στα ταξίδια τους ανά την υφήλιο!

*Αυτά είναι! Δεν καταλαβαίνω καν τι εννοούν αλλά όσο να ναι το θαυμάζω. Κάτι πάμπλουτες που ταξιδεύουν και ότι βρίσκουν το παρουσιάζουν ως μόδα, στα υπερπολυτελή θέρετρα του κόσμου τούτου!

*Ούτε να ταυτιστώ δε μπορώ αλλά μέχρι θανάτου θα το θελα…

*Στα εγκαίνια λέει, αυτά ήταν και ο Αντρέα Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό και αρραβωνιασμένος με την Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, τον οποίο και κούκλο τον λες!

*Και επαναλαμβάνομαι αλλά μόνο για να δώσω έμφαση: Ούτε να ταυτιστώ δεν μπορώ αλλά μέχρι θανάτου θα το θελα…

*Αχ, συνάδελφε μου Θανάσουλα! Εσύ που χεις τα κονε δε λες στις Musungu Sisters να με προσλάβουν να τους κουβαλώ τις σακουλές με τα ψώνια στα ταξίδια τους; Και αν έχουν πολλές υποχρεώσεις, είμαι έμπιστη. Θα πεταχτώ εγώ στο Μεξικό και στην Αρούμπα για τη πάρτι τους. Και ας είμαι και ξαδέλφη Μουσουνγκού εγώ, όχι απαραίτητα σίστερ.

*Και πίσω στα φτωχικά μας: που δροσίζεται ο Μουτσινάς; Πως της πάει το τόπλες της Μπάρμπα και γιατί στο ένα περιοδικό είναι καλλίγραμμη και στο άλλο όχι τόσο; (διότι πολύ απλά το ένα περιοδικό έχει καλύτερο φωτοσοπ). Πως πέρασε στη Ζάκυνθο η Δούκισσα Νομικού; Που θα βρω λεφτά να πληρώσω τη ΔΕΗ;

*Οι παραπώ προβληματίσου είναι που καταλαβαίνεται δεν μα αφήνουν να ησυχάσω πλέον.

*(Θανασουλα μου; Να σου στείλω βιογραφικό για τη θεσούλα που λέγαμε η δε χρειάζεται;)

Keywords
Τυχαία Θέματα