ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:30 η σύσκεψη του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη για το πακέτο περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ. Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες περικοπές δήλωσε ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Πρώτος εξήλθε από το

Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης,ο οποίος απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ανέφερε ότι θα προβεί σε δηλώσεις από την Ιπποκράτους.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και πως συνεχίζεται η συζήτηση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υπογραμμίζοντας ότι η οικονομική πραγματικότητα είναι δύσκολη και πως η «κατακερματισμένη ελληνική κοινωνία δεν γίνεται να ματώνει άλλο» διευκρινίζοντας σε αυτό το σημείο ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν οριζόντιες περικοπές.

«Αγωνιζόμαστε για δίκαιες παρεμβάσεις και διεκδικούμε την επιμήκυνση και την συνολικότερη επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης» τόνισε ο κ.Κουβέλη.

αγωνωισζομαστ παρεμβασις δικαιαεες διεκσδιμουνν επιμήκυνσης συνολικοτεραη επαναδιαπρατγμαατεςση της σύμβασης

Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 14:00 και πρώτος έφτασε στο Μαξίμου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, για να ακολουθήσει λίγη ώρα αργότερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Παρόντες στη σύσκεψη ήταν οι υπουργοί που θα σηκώσουν το βάρος των νέων μέτρων: Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο αναπληρωτής Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Στις 17:30 αναμένεται η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο της Κομισιόν Μανουέλ Μπαρόζο.

Keywords
Τυχαία Θέματα