Η ΙΕΡΕΙΑ ΤΟΥ BEL CANTO ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ

Η διεθνούς φήμης υψίφωνος Μονσερά Καμπαγιέ εμφανίζεται για μία μοναδική βραδιά απόψε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να ερμηνεύσει με τη μοναδική φωνή της έργα μεγάλων συνθετών.

Ροσσίνι, Μπελίνι, Ντονιτσέτι, Βέρντι είναι μόνο μερικοί από τους συνθέτες έργα των οποίων αποτελούν το φόρτε της Ισπανίδας σοπράνο. Η Μονσερά Καμπαγιέ δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από το 1965 οπότε και έκλεψε τις εντυπώσεις στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης ως Λουκρητία Βοργία στην ομώνυμη όπερα του Ντονιτσέτι μέχρι και σήμερα η διαδρομή της θα μπορούσε να αποτελεί τη ζωντανή καταγραφή και μεταφορά των σπουδαιότερων

οπερατικών έργων στη σύγχρονη εποχή.

Η Καταλανή υψίφωνος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της ερμηνεύοντας όλες τις τραγικές ηρωίδες -από την Τόσκα μέχρι την Νόρμα- και έχει αποδείξει πως δίκαια θεωρείται τις τελευταίες δεκαετίες η κορυφαία εν ζωή σοπράνο. Απόψε το βράδυ η Μονσερά Καμπαγιέ έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, χώρο γνώριμο για την ίδια, για μια μυσταγωγική συναυλία που θα περιλάβει αποσπάσματα από τις σπουδαιότερες όπερες αλλά και αγαπημένες μελωδίες της ίδιας, ερμηνευμένες σε ένα χώρο ιδανικό για το καλλιτεχνικό εκτόπισμά της, στη σκιά του Παρθενώνα.

INFO: Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 21.00, εισιτήρια 40, 65, 85, 105, 135 ευρώ, προπώληση & περισσότερες πληροφορίες στο www.herodeion-events.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα