ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για την 3η αγωνιστική της Superleague κατέδειξαν αυτό που όλοι είχαμε λίγο έως πολύ υποψιαστεί για το φετινό πρωτάθλημα. Ότι δηλαδή θα είναι κούρσα για …έναν.

Ο Ολυμπιακός δεν έπεισε με την απόδοσή του στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ αλλά η κλάση του Τζιμπούρ και η εκτελεστική δεινότητα του Μήτρογλου αποδείχθηκαν στοιχεία αρκετά για να γείρουν την πλάστιγγα στην πλευρά των πρωταθλητών. Τα κενά στην

άμυνα, η μάλλον αρνητική εμφάνιση του Γκρέκο, τα λάθη του Σιόβα και του Κάρολ πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

Από εκεί και πέρα …θάλασσα. Ο Παναθηναϊκός πνίγηκε σε μία κουταλιά νερό στην Κομοτηνή και αντί να πανηγυρίσει μία εύκολη νίκη γύρισε στην Αθήνα με την …αγχόνη της ήττας γύρω από το λαιμό του. Και ήττας, μάλιστα, η οποία προήλθε από γκολ ενός πρώην παίκτη που πανηγύρισε και έξαλλα την επιτυχία του, του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η ΑΕΚ τα έδωσε όλα κόντρα στον κάκιστο Άρη, πρώτον για να πάρει την πρώτη νίκη της και δεύτερον για να ικανοποιήσει τους 13.000 ανθρώπους που πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν δια ζώσης της αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Τελικώς, ούτε το ένα κατάφερε ούτε το άλλο διότι, αν και έπαιξε καλά, συμπεριφέρθηκε με αφέλεια στην τακτική και επέτρεψε στους Θεσσαλονικείς να ισοφαρίσουν.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είδε το χάρο με τα μάτια του από τον ψυχωμένο Αστέρα που προηγήθηκε αλλά κατάφερε να γυρίσει το ματς κάνοντας μία ακόμη ανατροπή φέτος. Ο Δικέφαλος του Βορρά πάντως δεν έπεισε ιδιαίτερα με την εμφάνισή του και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να φτάσει σε ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης.

Κατά τα άλλα, λίγες συγκινήσεις. Ισοπαλία στην Κέρκυρα μεταξύ των Φαιάκων και της Ξάνθης με το μεγαλομέτοχο των Ακριτών, Χρήστο Πανόπουλο να εκδίδει μία καταπληκτική ανακοίνωση μετά το τέλος του ματς και να αδειάζει τους παίκτες και τον προπονητή του. Ισοπαλία και στα Περιβόλια Χανίων μεταξύ του Πλατανιά και του Ατρομήτου ενώ στη Λειβαδιά, ο Λεβαδειακός χάνει ακόμη ευκαιρίες κόντρα στη Βέροια (τελικό αποτέλεσμα 0-0).

Το κερασάκι σε μία άνοστη τούρτα μπαίνει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα