ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ) ΕΡΜΗΣ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17 –  23 Σεπτεμβρίου).

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού και στον 7ο οίκο σου των σχέσεων και των συνεργασιών, Κριέ – κάπως σα να τρέχεις στο ράλλυ Ακρόπολις και ξαφνικά να πρέπει να πατήσεις φρένο. Εκνευριστικό, το ξέρω, έχεις δίκιο, αλλά η επικοινωνία σου για λίγο διάστημα (λίγο, αλήθεια λέω) θα πρέπει να γίνει πιο ευέλικτη και διπλωματική αν θες

να έχεις «καλημέρα» με όλους όσους έχεις. Αν πάλι δεν θέλεις, υπάρχει πάντα η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό από το ζώδιό σου στις 20 του μήνα, η οποία καθιστά το σκοτωμό και τη ρήξη ευκολάκι. Με τους λίγους κι εκλεκτούς που δεν θα πάρει η μπάλα, στις 26/9 σας δίνεται η ευκαιρία για πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συμφωνίες. Η ημερομηνία ενδείκνυται επίσης και για έναρξη ενός νέου κύκλου σπουδών – καθόλου κακή ιδέα, θα ξεσκουριάσεις κάνοντας κάτι χρήσιμο!

Ταύρος

17/9 ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο Ζυγό, ο οποίος είναι το άλλο ζώδιο της Αφροδίτης πέρα από το δικό σου: αυτομάτως, η είσοδός του αυτή γλυκαίνει την καθημερινότητα και τα δούναι και λαβείν της, προιωνίζοντας ένα κοινωνικό, χαρούμενο φθινόπωρο. Αυτό ακριβώς το φθινόπωρο θα ήταν κρίμα να το καταστρέψεις, αφήνοντας την αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 20 του μήνα να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο. Κι αυτό διότι κανείς δεν θα βρεθεί να πει «έλα μωρέ, τι να σου κάνει κι ο Ταύρος, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού φταίει». Όχι! Με σένα θα τα βάλουν, κι εσύ θα παραμείνεις ως ο κακός της υπόθεσης. Μην υποκύψεις στον πειρασμό, γιατί το τρίγωνο Ερμή – Δία στις 26 σου φέρνει κέρδη και οικονομικές ευκαιρίες ακριβώς λόγω των επικοινωνιακών σου ταλέντων. Μην το δυναμιτίσεις!

Δίδυμοι

Ήσουν που ήσουν ο/η Mr/Ms Congeniality εκ γενετής, τώρα με τον Ερμή στο Ζυγό και στον 5ο οίκο σου, το φλερτ και το μπλα μπλα θα έχουν την τιμητική τους – κι ίσως γίνουν too much ακόμα και για σένα, Δίδυμε. Ωστόσο, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού στις 20 μιλάει και για μία κεραυνοβόλα ρήξη με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο εξαιτίας ενός έρωτα. Λες να εκδηλώσει ο/η κολλητός/ή σου την (καλοκρυμμένη) ζήλια του/της για το αμόρε σου, που σε κλέβει από την παλιοπαρέα; Ή μήπως κολλητός/ή και αμόρε «ταυτίζονται»; Υπάρχει πάντα και το σενάριο το αμόρε να αποφασίσει ότι δεν μπορεί να αγνοεί άλλο τα εξώφθαλμα αισθήματά σου για κάποιον/α «φίλο/η»…Ολέθρια σενάρια και τα τρία, ωστόσο μη φοβάσαι, ο Δίας είναι εδώ – στο ζώδιό σου δηλαδή! Και το τρίγωνό του με τον Ερμή στις 26 σου ανοίγει πόρτες και παράθυρα …απόδρασης!

Καρκίνος

Μία ιστορία οικογενειακής υφής που σε πληγώνει πολύ τον τελευταίο καιρό (οκ, τον τελευταίο ΠΟΛΥ καιρό), μοιάζει να λήγει προς όφελός σου, Καρκινάκι. Με την είσοδο του Ερμή στο Ζυγό στις 17, η διπλωματία έχει αποτελέσματα εγγυημένα. Προσοχή όμως: υπάρχει ένας σκόπελος που καλό θα είναι να αποφύγεις πάση θυσία. Στις 20/9, η αντίθεση του Ερμή με τον εκρ

Keywords
Τυχαία Θέματα