ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΑΛΕΛΗΣ

Στη ΔΗΜΑΡ κρατούν ήδη την αναπνοή τους και ετοιμάζονται για το μεγάλο μακροβούτι για τα κυβερνητικά νερά.

Όσοι γνωρίζουν το Φώτη Κουβέλη, με ενημερώνουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος είναι ήδη αγχωμένος για τη δύσκολη συμβίωση με τη Δεξιά του Αντώνη Σαμαρά και το «μνημονιακό» ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Παρόλα αυτά, εντός της ΔΗΜΑΡ οι αντιρρήσεις για την κεντρική απόφαση είναι λίγες και κέρδισαν κατά κράτος όσοι πίεζαν τον Κουβέλη να στηρίξει την κυβέρνηση συνεργασίας. Ορισμένα στελέχη, μάλιστα, εκφράζουν τη χαρά τους και δημοσίως: σταχυολογώ τη δήλωση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Παπαδόπουλου, ο οποίος έγραψε στο facebook τα εξής: «Είμαι περήφανος για τη ΔΗΜΑΡ. Απέδειξε ότι όσα έλεγε προεκλογικά και για τα οποία την ψήφισαν οι πολίτες, τα κάνει πράξη. Η αριστερά της ευθύνης, που δεν φοβάται να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν!».
Στην ίδια γραμμή κινήθηκε, επίσης στο facebook και ο Σταμάτης Μαλέλης, γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του star και επίσης στέλεχος της ΔΗΜΑΡ. «Ήμουν τυχερός σήμερα που ως μέλος της ΔΗΜΑΡ άκουσα τη συγκλονιστική ομιλία του Κουβέλη. Η στιγμή που είπε βαθιά συγκινημένος ότι βάζει την πατρίδα πάνω από το κόμμα , ήταν μοναδική». Μένει να φανεί για πόσο θα κρατήσουν τα χαμόγελα.

Keywords
Τυχαία Θέματα