Για το 8 στα 8 ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, εκτός από τον αντίπαλο, έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση του μεσοβδόμαδου αγώνα με τη Μονπελιέ.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ έμεινε στην Αθήνα αφού κληρονόμησε τραυματισμό στο ματς με τους πρωταθλητές Γαλλίας ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι επίσης τραυματίες Ιμπαγάσα και Φουστέρ. Τη θέση του Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού θα πάρει,

όπως όλα δείχνουν, ο Κώστας Μήτρογλου ενώ στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει ο Σιόβας που αποθεραπεύτηκε. Αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν, θα κάνουν το οκτώ στα οκτώ τα πρωτάθλημα, επίδοση που θα είναι ρεκόρ γι’ αυτούς στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κάρολ, Μέγερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Τάτος, Μοδέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Ο Άρης προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό την οποία θέλει να κεφαλαιοποιήσει μ’ ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το προπονητικό δίδυμο των Θεσσαλονικέων, που απαρτίζουν οι Νίκος Πασιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Πουλίδο, Νούνο Κοέλιο, Αγκάνθο, Γιαννίτσης, Κανούλας, Γκέσιος, Καζναφέρης, Καπετάνος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς, Ψυχογιός, Γιαννιώτας, Οικονομόπουλος, Ασλανίδης, Τσουκάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα