Έκλεισε ο «Κατσέλης»

Την περασμένη Πέμπτη η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δηλώνοντας πλέον και επίσημα ότι η εταιρεία δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Οι υπάλληλοι παραμένουν στα εργοστάσια, παρότι δεν υπάρχει παραγωγή, ενώ σημειώνεται ότι στις 18 Σεπτεμβρίου έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η αίτηση πτώχευσης.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της εταιρείας με επιστολή της

προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, «αν και το τελευταίο διάστημα κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες για την αναδιάρθρωσή της, η επιδείνωση της οικονομικής κρίσης, ταυτόχρονα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν στην οριστικοποίηση, στη σύναψη και στην υλοποίηση των συμφωνιών χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τις τράπεζες, επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό την οικονομική της κατάσταση, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να μην είναι σε θέση πλέον να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της».

Τα οικονομικά προβλήματα ξεκίνησαν περίπου πριν δύο χρόνια και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της διοίκησης, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί τρόπος ώστε η εταιρεία να καταφέρει να βρει τον δρόμο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα