Οι ατυχίες του Λάκη Γαβαλά

Η ατυχία του Λάκη Γαβαλά ήταν διπλή μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα. Η δίκη του αρχικά είχε προσδιοριστεί για το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ένα τηλεφώνημα για βόμβα όμως, στο Εφετείο της Αθήνας-, που τον τελευταίο καιρό είναι σύνηθες φαινόμενο- ανάγκασε τις αρχές για λόγους ασφαλείας να εκκενώσουν το κτίριο. Έτσι, χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν δύο ώρες για να ανέβει και πάλι η σύνθεση του δικαστηρίου στην έδρας, με αποτέλεσμα

να μην προλάβει να ξεκινήσει η δίκη του Λάκη Γαβαλά και της αδελφής του Νότας. Αποτέλεσμα; Ο γνωστός μόδιστρος χωρίς καν να έχει κριθεί επέστρεψε πίσω στις φυλακές του Κορυδαλλού, καθώς η δίκη του διεκόπη για την περασμένη Παρασκευή.

Την τελευταία φορά , όλα πήγαιναν καλά, από άποψη τουλάχιστον ενδεχόμενου νέου τηλεφωνήματος που θα σήμαινε νέα καθυστέρηση… Και ενώ η δίκη του τελικά έγινε και το δικαστήριο του έδωσε ανασταλτικό στην έφεση των 7 ετών που τον καταδίκασε υπό τον όρο να πληρώσει 2.000 ευρώ ως εγγύηση και άλλα τόσα η αδελφή του και πίστευε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι του, λογάριαζε και πάλι -όπως αποδείχθηκε – χωρίς τον ξενοδόχο. Αυτή τη φορά το εισιτήριο της ελευθερίας του δεν πρόλαβε να σφραγιστεί γιατί όταν πήγαν οι δικηγόροι του να πληρώσουν της εγγυοδοσία το αρμόδιο γραφείο είχε κλείσει και έτσι τόσο ο Λάκης Γαβαλάς όσο και η αδελφή του υποχρεωτικά παρέμειναν στη φυλακή και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Σήμερα, νωρίς νωρίς οι δικηγόροι τους θα φροντίσουν να διεκπεραιωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να εκτελεστεί και στην πράξη η δικαστική απόφαση που τους επιτρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα