Δεν έχουν χρόνο για παντρειές οι Μπραντ και Αντζελίνα

10:01 2/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο βραβευμένος με οσκαρ για την ταινία «Δώδεκα χρόνια σκλάβος», Μπραντ Πιττ δεν χαλαρώνει ποτέ με αποτέλεσμα η μια δουλειά να διαδέχεται την άλλη. Ωστόσο αυτό φαίνεται να αποτελεί το μεγαλύτερο τροχοπέδη στη σχέση του με την επί δύο χρόνια αρραβωνιαστικιά του Αντζελίνα Τζολί.

Την Τρίτη, ο δημοφιλής ηθοποιός, ανακοίνωσε τα σχέδια του για τη συμμετοχή του σε μια ακόμη ταινία με περιεχόμενο που αφορά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έχοντας πρόσφατα πρωταγωνιστήσει στη ταινία «World

War Z» ,και έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη ταινία «Fury», ο Μπραντ έχει «τιγκάρει» το πρόγραμμα του, με αποτέλεσμα η Αντζελίνα να παραμείνει ανύπαντρη μητέρα.

Καθώς, όπως φαίνεται, τα γυρίσματα της νέας του ταινίας πρόκειται να αρχίσουν το 2015, δεν προβλέπεται τουλάχιστον μέσα στο χρόνο να δούμε την Αντζελίνα Τζολί να φορά νυφικό. Πάντως, όσον αφορά τη νέα αυτή ταινία, με περιεχόμενο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αναμένεται να κάνει πάταγο καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται για ένα ρομαντικό θρίλερ με σκηνοθέτη έκπληξη.

Από την άλλη όμως, και από τη μεριά της Αντζελίνα φαίνεται να μην υπάρχει πρόθεση γάμου, καθώς η δημοφιλής στάρ είναι ιδιαίτερα απασχολημένη με το προμόσιον της νέας της ταινίας «Maleficent». Μέχρι και το 2015 οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν θα έχουν τέλος, καθώς κυκλοφορούν φήμες για την συμμετοχή της στη ταινία «Salt 2» αλλά και στην ταινία «Kung Fu Panda 3».

Κατά καιρούς, έχουν υπάρξει πολλές φήμες ότι ο γάμος τους πρόκειται να γίνει αυτό το καλοκαίρι στη Γαλλία. Ωστόσο με τόσες επαγγελματικές υποχρεώσεις το σενάριο αυτό, μοιάζει σχεδόν απίθανο.

Keywords
Τυχαία Θέματα