To νέο Honda Civic TypeR

09:31 2/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Οι Ιάπωνες παρουσίασαν την Concept μορφή του νέου Civic TypeR που θα δούμε στους δρόμους σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες της Honda το 2015. Οι σχεδιαστές του ονομάζουν τη προσέγγιση αυτή «αγωνιστικό αυτοκίνητο δρόμου» και μας δίνει ξεκάθαρα μια εικόνα του τι πρόκειται να είναι το νέο Civic TypeR.

Οι φωτογραφίες είναι επίσημες από την Honda, ωστόσο, στοιχεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα σχετικά με την ιπποδύναμη και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου. Αναμένεται να χρησιμοποιεί το

κινητήρα που εξελίσσουν οι Ιάπωνες, χωρητικότητας 2,0 λίτρων. Αυτός θα συνδυάζει το σύστημα μεταβλητού χρονισμού VTEC με τούρμπο γεγονός που αναμένεται να εκτοξεύσει την απόδοση κοντά στους 300 ίππους, το λιγότερο 280, ανάλογη και των άμεσων ανταγωνιστών του.

Με αυτά τα δεδομένα θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο του πιο γρήγορου αυτοκινήτου με κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ανήκει πλέον στο νέο Seat Leon Cupra 280, μετά από το χρόνο των 7:58:44 που σημείωσε στην πίστα του Nurburging.

Το νέο Civic TypeR όταν θα κυκλοφορήσει αναμένεται να μην έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο που βλέπετε τώρα στις φωτογραφίες, αφού όπως υπογραμμίζουν οι σχεδιαστές του, το αποτέλεσμα αυτό δεν προέκυψε τόσο «άγριο» για αισθητικούς λόγους, αλλά περισσότερο για λειτουργικούς.

Από το autoreport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα