Άρχισαν τα… όργανα στη δίκη του Τσοχατζόπουλου

Ο εκ των κατηγορουμένων Νίκος Γεωργουλάκης, μέσω του δικηγόρου του Νίκου Φακατσέλη, αρνήθηκε ότι αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης της αμερικανικής εταιρείας Nobilis, από την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος αγόρασε επ’ ονόματι της Βίκυς Σταμάτη τον Απρίλιο του 2010 το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Η θέση αυτή μεθοδεύτηκε από άλλους συγκατηγορουμένους του», είπε ο δικηγόρος του χωρίς να κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του προϊσταμένου

του ΣΔΟΕ Νίκου Μαϊτού πάντως, μέσα από τις ερωτήσεις του δικηγόρου της Βίκυς Σταμάτη Αλέξη Κούγια φάνηκαν οι σχέσεις της εντολέως του με την πρώην σύζυγο του ΄Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ. Ο κ. Κούγιας μίλησε για διπλή μεταχείριση σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πρώην και της νυν συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Στην πρώην σύζυγό του δικαιολογείται ότι με βάση τα εισοδήματά του αγόρασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Ψυχικό, ενώ τη Βίκυ Σταμάτη την έκανε,όπως χαρακτηριστικά είπε, «υποχείριο της τράπεζας», αφού όπως είναι γνωστό το ακίνητο της Αρεοπαγίτου αγοράστηκε με δάνειο.

Η Αρετή Τσοχατζοπούλου, μέσω του δικηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, υποστήριξε ότι τα εισοδήματά της καλύπτουν πλήρως τα ακίνητα που αγόρασε. Η δίκη συνεχίζεται την Πέμπτη το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα