Εθνική Τράπεζα: Δωρεά στην ΕΛΑΣ 5 αυτοκίνητα και 6 μοτοσικλέτες

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστη ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης και από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, ο Επικεφαλής Ασφάλειας του Ομίλου κ. Τηλέμαχος Παλαιολόγος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, παρέδωσε στον κ. Τηλέμαχο Παλαιολόγο τιμητική πλακέτα, επισημαίνοντας τα ακόλουθα

:

«Η προσφορά των οχημάτων αυτών επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελληνική Αστυνομία δεν είναι μόνη της στο δύσκολο αγώνα που καταβάλει καθημερινά ενάντια στο έγκλημα. Έχει την έμπρακτη στήριξη σημαντικών για τη Χώρα μας θεσμικών φορέων, όπως είναι ο Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας. Αναγνωρίζεται από όλους ότι ο χρηματοπιστωτικός Όμιλος της Εθνικής Τράπεζας αποτελεί ένα κοινωνικά υπεύθυνο φορέα ο οποίος, μέσω χορηγιών, δωρεών και χρηματοδοτήσεων, υποστηρίζει και προωθεί ένα ολοκληρωμένο φάσμα έργων και δραστηριοτήτων με κοινωνικό χαρακτήρα.

Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται και με τη σημερινή ανιδιοτελή προσφορά σας προς την Αστυνομία, με την οποία συμβάλλετε ώστε να καλυφθούν βασικές λειτουργικές της ανάγκες που σχετίζονται με την κύρια αποστολή της, την πρόληψη του εγκλήματος και την εξασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης.

Και βέβαια οι πρωτοβουλίες αυτές βελτιώνουν το ηθικό των αστυνομικών, ενδυναμώνουν την αίσθηση του καθήκοντος και θεμελιώνουν την πεποίθησή μας αναφορικά με τις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας για το λειτούργημα που επιτελούμε.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την προσφορά σας και να σας διαβεβαιώσω ότι τα οχήματα που παραλαμβάνουμε σήμερα θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο στον τομέα της πρόληψης και καταστολής του εγκλήματος».

Ο κ. Τηλέμαχος Παλαιολόγος, από την πλευρά του, τόνισε :

«Εκ μέρους της Διοίκησης της Εθνικής Τραπέζης, απευθυνόμενος στον κ. Υπαρχηγό και στους κ.κ. Αξιωματικούς, θα υπομνήσω την πολυετή σχέση του Ομίλου της Εθνικής Τραπέζης με την Ελληνική Αστυνομία., σε διάφορες μορφές και επίπεδα.

Σε κάθε στιγμή όμως και σε κάθε επίπεδο αναγνωρίζεται η έμπρακτη συνδρομή του Σώματος στην εύρυθμη λειτουργία του Κράτους και της κοινωνίας. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε, κατά το δυνατό, με μέσα την Ελληνική Αστυνομία. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο σταματάει σήμερα, θα συνεχιστεί και αύριο, με την πρώτη ευκαιρία, θα έχουμε νέες ενισχύσεις, μέσα από τις οποίες αποσκοπούμε στο να βοηθήσουμε το Σώμα να κάνει καλύτερα το έργο του.

Αναγνωρίζουμε το έργο σας, ζούμε πολύ κοντά με αυτό. Σε ένα βαθμό εξαρτώμεθα, σαν χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί. Εμείς θα συνεχίσουμε τη βοήθειά μας και νομίζω ότι η εξέλιξη αυτή είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας.

Με αυτά τα λίγα λόγια θα ήθελα να σας μεταφέρω του χαιρετισμούς του κ. Τουρκολιά, του Προέδρου και να σας ευχηθώ να χρησιμοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχος Δημήτριος Γεωργατζής.

Keywords
Αναζητήσεις
avtokinita etniki trapeza
Τυχαία Θέματα