Νουθεσίες από το ΠΑΣΟΚ σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

«Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι το σχέδιο νόμου πρέπει να προχωρήσει χωρίς συμβιβασμούς. Καμία συντηρητική λογική δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.

«Όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου οφείλουν να το στηρίξουν», πρόσθεσε και κάλεσε τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ

να σταματήσουν επιτέλους «τις αλληλοκατηγορίες που στον βωμό της συντήρησης ενός ανιστόρητου διπολισμού με μικροκομματικούς στόχους, αποδυναμώνουν την αναγκαία κοινή προσπάθεια κατά του νεοναζισμού και των εκφραστών του, της Χρυσής Αυγής».

Τέλος, κάλεσε το προεδρείο της Βουλής να λάβει μέτρα «και με αλλαγή του Κανονισμού όπου αυτό απαιτείται, για έμπρακτες απαντήσεις απέναντι στην υποβάθμιση του Κοινοβουλίου από όπου και αν προέρχεται».

ΔΗΜΑΡ: Να υψωθεί τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή

Σε ανακοίνωσή της, η Δημοκρατική Αριστερά αποκαλεί επιτακτική δημοκρατική ανάγκη την προώθηση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, προκειμένου να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Η ΔΗΜΑΡ σχολιάζοντας τα πρόσφατα έκτροπα στη Βουλή, σημειώνει ότι «τις περισσότερες φορές, θλιβεροί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι βουλευτές του νεοναζιστικού μορφώματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα