Αρχή με τρίποντο για τον Παναθηναϊκό

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της superleague την Κυριακή αφού νίκησε με 2-0 στο σχεδόν γεμάτο Απόστολος Νικολαϊδης.

Το σκορ άνοιξε με το καλημέρα για τους “πράσινους” αφού μόλις στο 1ο λεπτό ο Κουτρουμπής κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Νάνο. Η συνέχεια του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους να ελέγχουν απόλυτο το ρυθμό και τους φιλοξενούμενους του Παναιτωλικού να προσπαθούν, ανεπιτυχώς είναι η αλήθεια, να πλησιάσουν

απειλητικά την εστία του Καπίνο.

Το παιχνίδι κρίθηκε οριστικά υπέρ του Παναθηναϊκού στο τέταρτο από το 50′ έως το 65′. Ο Δάρλας αποβλήθηκε αφήνοντας τον Παναιτωλικού με 10 παίκτες και 15 λεπτά αργότερα ο Μπεργκ βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει και δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη γράφοντας το τελικό 2-0.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Σίλντενφελντ (69′ Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Νάνο, Λαγός, Μέντες, Αμπέιντ (84′ Μουζακίτης), Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης (60′ Μπεργκ).

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης(57΄Γκόλιας), Πασάς (66′ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπέλον (76΄Παπουτσογιαννόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα