Απολογισμό της κυβέρνησής του επιχειρεί ο Γιώργος Παπανδρέου

Απευθυνόμενος με ένα ερωτηματολόγιο που τους απέστειλε προ περίπου τριών μηνών, ο πρώην πρωθυπουργός θέλησε να μάθει και τον δικό τους απολογισμό της περιόδου της κυβέρνησής του. Έτσι, θα εξαχθούν και πιο ασφαλή συμπεράσματα, με τη νηφαλιότητα που επιβάλει η πάροδος δύο ετών από το τέλος της θητείας του.

Οι ερωτήσεις καλύπτουν τεράστια γκάμα του έργου της κυβέρνησης Παπανδρέου, από τις πολιτικές που προχώρησαν ή έμειναν πίσω, ως τις αντιστάσεις που παρουσιάστηκαν κατά την εφαρμογή τους,

τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι συνεργάτες του κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και τις κινήσεις που έγιναν προς την αντιμετώπισή τους, τους στόχους που τελικά επιτεύχθηκαν, αλλά και την άποψή τους για το αν τελικά υπονομεύθηκε ως πρωθυπουργός.

Ο κ.Παπανδρέου ζήτησε από τα στελέχη του κόμματός του να διηγηθούν ακόμα και προσωπικά τους βιώματα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο, με συνεργάτες του να μην κρύβουν την πιθανότητα τα συμπεράσματα να ενταχθούν αργότερα, στο βιβλίο που προτίθεται να συγγράψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα