ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Την πρόθεσή του να εφαρμόσει ότι έχει συμφωνηθεί, διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ο Αντώνης Σαμαράς . Ακόμη κι αν τα μέτρα περάσουν από τη βουλή με οριακή πλειοψηφία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι πεπεισμένος, ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο υπάρχει, έστω μια, πιθανότητα για την ικανοποίηση του αιτήματος για επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής της οικονομίας.

Στόχος,

διαμηνύει προς όλες τις πλευρές, είναι η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και αν αυτό «κοστίζει» μέτρα 11,5 δισ. ευρώ,  ο πρωθυπουργός προτίθεται να το αναλάβει, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Βέβαια, με τις δηλώσεις αυτές, προετοιμάζεται και το έδαφος για σημαντικές αντιδράσεις στους κόλπους τόσο της ΝΔ όσο και των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν στον κυβερνητικό σχηματισμό.

Κύκλοι του Μαξίμου πάντως, αφήνουν να διαρρεύσει ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει ότι περνά από το χέρι του, όχι μόνο να περάσουν από τη Βουλή, έστω και οριακά, αλλά και να τεθούν σε πλήρη εφαρμογή, όλα τα μέτρα που θα αποφασιστούν.

Με αυτό το όπλο άλλωστε, σκοπεύει να πείσει τους Ευρωπαίους εταίρους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα