Από την οικονομική δυσπραγία στη συζήτηση με τον Γκέκα

Την Παρασκευή, ενώ έρχονταν στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές μαρτυρίες παικτών της Ένωσης οι οποίοι σιτίζονται υποτυπωδώς και πάντως όχι ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, η διοίκηση προσέγγιζε το βασικό φορ της Εθνικής ομάδας, τον Φάνη Γκέκα, προσπαθώντας να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της!

Οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περιμένουν μάταια να δουν το χρώμα του χρήματος και όσοι

κατάγονται από την επαρχία αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Το γεγονός αυτό έχει φυσικά αντίκτυπο και στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας αφού ο Εβαλντ Λίνεν προφανώς και δεν μπορεί να πείσει τους ποδοσφαιριστές του να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στη δουλειά τους και μόνο.

Την ώρα πάντως που η οικονομική δυσπραγία βασανίζει την ΑΕΚ, η διοίκηση της ΠΑΕ, εκτός από τις διαπραγματεύσεις με τον Γκέκα, είναι έτοιμη να καταβάλλει το ποσό των 20.000 ευρώ για να αποκτήσει ως δανεικό από τον Παναιτωλικό τον Παύλο Μητρόπουλο. Και είναι απορίας άξιον γιατί αυτό το ρευστό δεν καταβάλλεται στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών του νυν ρόστερ για να καλυφθούν κάποια από τα οφειλόμενα.

Η όλη προβληματική κατάσταση έχει φέρει στα όριά του τον Εβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός έκανε δηλώσεις σε δραματικούς τόνους το βράδυ της Παρασκευής ζητώντας άμεσα βοήθεια για να λυθούν τουλάχιστον τα καθημερινά προβλήματα της ομάδας ξέροντας όμως παράλληλα ότι οι πιθανότητες επίλυσης είναι λίγες.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Βιντιάδη; Προφανώς δεν δείχνει να βιάζεται. Η διαδικασία κουρέματος των οφειλών σε όλους τους πιστωτές είναι χρονοβόρα και πριν τελειώσει ο Έλληνας επιχειρηματίας δύσκολα θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Φυσικά όμως, το τρένο της κατηγορίας δεν μπορεί να περιμένει κανέναν Βιντιάδη. Και όσο η ΑΕΚ απαξιώνεται οικονομικά, θα απαξιώνεται και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Keywords
Τυχαία Θέματα