«Τίτλοι τέλους» για Αλεξίου

Παρελθόν αποτελεί από την οικογένεια του Λεβαδειακού και επίσημα από την Τετάρτη ο Γιάννης Αλεξίου, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Έλληνα αμυντικού. Ο Αλεξίου είχε επικαλεστεί προσωπικούς λόγους για να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Λιβαδειάς, κάτι που η διοίκηση κατανόησε πλήρως.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013, ωστόσο επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει για καθαρά οικογενειακούς λόγους, μετά από τρία χρόνια παρουσίας

του στη Λιβαδειά.

Τη φετινή σεζόν, είχε 10 συμμετοχές με τους «πράσινους» στη Σούπερ Λίγκα. Ο Λεβαδειακός ευχαρίστησε τον παίκτη για την προσφορά του και του ευχήθηκε ότι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του στο μέλλον.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατανοώντας το αίτημα του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αλεξίου για λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, συναίνεσε στη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, αφού τον ευχαρίστησε για την αγωνιστική του προσφορά στην ομάδα και του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

«Τίτλοι τέλους» για ΘεοδωρίδηΤίτλοι τέλους για ΦερνάντεςΤίτλοι τέλους για Μπατίστ;

«Τίτλοι τέλους» για Αλεξίου | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα