«Νοκ άουτ» ο Χαλκιάς, αποφόρτιση ο Σαμαράς

Δίχως τον Κώστα Χαλκιά οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (13/6), στο Λεγκιόνοβο.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου δέκα ημέρες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Ρωσία.

Τη θέση του θα πάρει, έτσι, ο Μιχάλης Σηφάκης.

Όσο αναφορά στον ποδοσφαιριστή της Σέλτικ, δεν ταλαιπωρείται από κάποιον τραυματισμό, απλά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, προκειμένου να ξεκουραστεί από τα δύο παιχνίδια.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα της προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Σε αυτούς που έπαιξαν αρκετά χθες (12/6) στο παιχνίδι με την Τσεχία και στους υπόλοιπους. Οι Μήτρογλου, Φετφατζίδης, Μάκος, Τζαβέλας, Μαλεζάς, Παπασταθόπουλος, Νίνης, Γκέκας, Λυμπερόπουλος και Φωτάκης ήταν το πρώτο γκρουπ, ενώ στο δεύτερο ήταν οι: Καραγκούνης, Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης, Μανιάτης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φορτούνης και Χολέμπας. Οι δύο τερματοφύλακες γυμνάστηκαν με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ζουστίνιο.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

«Νοκ άουτ» ο Σιαλμάς«Νοκ άουτ» ο Μανωλάς!Χειρότερος όλων ο Χαλκιάς!

«Νοκ άουτ» ο Χαλκιάς, αποφόρτιση ο Σαμαράς | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα