Επιστροφή στη δράση, με «άρωμα» Ευρώπης!

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.. Οι Αρκάδες θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, η οποία θα τους βρει στην Ευρώπη. Ο Αστέρας θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Europa League και επειδή οι πρώτες αναμετρήσεις είναι στα μέσα Ιουλίου, αναγκάζει τον Σάκη Τσιώλη να ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία.

Έτσι λοιπόν αύριο υα έχουν την πρώτη του συνάντηση για τη

νέα σεζόν ενώ αφού γίνουν τα πρώτα εργομετρικά, στη συνέχεια θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.

Το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού του Αστέρα είναι προγραμματισμένο για τις 19 Ιουλίου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 26 του ίδιου μήνα. Σε περίπτωση που οι «κυανοκίτρινοι» πάρουν την πρόκριση το επόμενο παιχνίδι θα είναι στις 2 Αυγούστου και ο επαναληπτικός στις 9 Αυγούστου.

Πάνω σε αυτό το πλάνο θα φτιαχτεί η προετοιμασία και το πλάνο των προπονήσεων. Εξάλλου ο Αστέρας θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι.

Εκτός από τις μεταγραφές που θα προκύψουν, θα διαπιστωθεί και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και φυσικά, οι τραυματίες Ορόθκο και Κωστούλας, που προέρχονται από ρήξη χιαστών.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Σταντ μπάι για Ευρώπη ο Αστέρας«Αρωμα» μουσικήςΜε άρωμα Formula-1, το Ράλλυ Ακρόπολις στις 16 Ιουνίου

Επιστροφή στη δράση, με «άρωμα» Ευρώπης! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα