Ζαρντίμ: Όλοι μαζί θα πετύχουμε!

Την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη έθεσε ως βασικό στόχο του Ολυμπιακού, ο Ζαρντίμ, κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, υπογραμμίζοντας πως ήρθε στο μεγαλύτερο κλαμπ της Ελλάδος.

Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πάνελ βρέθηκαν οι κ.κ. Καραπαπάς, Μαρινάκης, Ζαρντίμ

και Θεοδωρίδης καθώς και η μεταφράστρια του Πορτογάλου τεχνικού.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον νέο προπονητή. Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα δώσουμε ότι υλικά χρειάζεται για να χτίσει έναν πολύ καλό και δυνατό Ολυμπιακό. Σας είχαμε πει πως θα έχουμε έναν πολύ καλό τεχνικό και αυτό έγινε.

Σας είχαμε πει πως θα έχουμε έναν νέο προπονητή, ικανό, εργατικό και με γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που είχαμε. Θεωρώ δεδομένο πως οι φίλαθλοί μας θα στηρίξουν την προσπάθειά μας για το 4ο αστέρι έτσι ώστε να πάμε στα 40 πρωταθλήματα, πράγμα που ελάχιστες ομάδες έχουν καταφέρει. Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο και ν’ απολαμβάνουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο», επισήμανε σχετικά.

Στην συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι το πιο μεγάλο κλαμπ της Ελλάδας και από τα πιο μεγάλα της Ευρώπης. Έχουμε δυνατότητες να πάμε μπροστά. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας πως όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας και να πάμε μπροστά».

Για το εάν έχει ρίσκο το νεαρό της ηλικίας του Ζαρντίμ ο κ. Μαρινάκης είπε: «Εγώ αυτό που έχω να πω είναι πως εδώ και 2 μήνες έχουμε αναλάβει μία δύσκολη αποστολή για να βρούμε τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού. Έχουμε ξοδέψει πολλές ώρες όλοι στον Ολυμπιακό για την καλύτερη δυνατή λύση.

Δεν βιαστήκαμε. Είδαμε πολλούς προπονητές. Ήρθαμε σε επαφές με πολλούς προπονητές και στην Ελλάδα και εκτός Ελλάδας. Η απόφαση που πήραμε μας καλύπτει. Ήταν μία απόφαση που δεν πάρθηκε κάτω από πίεση.

Ήταν μία συνειδητοποιημένη απόφαση απ’ όλους μας. Και όταν λέω όλοι μιλάω για μένα, τον κ. Βρέντζο, τον κ. Θεοδωρίδη και τον κ. Κοβάσεβιτς. Μιλάω για όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ο Λεονάρντο έχει όλα όσα πρέπει για να πετύχει και θα έχει την απόλυτη στήριξή μας. Τα κλειδιά του Ολυμπιακού είναι στον Ζαρντίμ».

Ερωτηθείς για τους στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Ζαρντίμ επισήμανε: «Εμάς καταρχήν ο στόχος μας για την Ελλάδα είναι να τα πάμε καλά εδώ και να πάρουμε το Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Για το Τσάμπιονς Λιγκ στόχος είναι να περάσουμε στην πρώτη φάση και να συνεχίσουμε από εκεί και πέρα».

Όσο για το τι ξεχώρισε τον Ζαρντίμ, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Όπως είπα και στον πρόλογό μου ο Λεονάρντο είναι νέος, φιλόδοξος, με πολλές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και εργατικός. Είχε μία πολύ καλή σεζόν πέρυσι. Με όσους μιλήσαμε μας είπαν τα καλύτερα και από την Πορτογαλία και εκτός αυτής. Από ε

Keywords
Τυχαία Θέματα