Kαρνέζης: Οι παίκτες θα φέρουν τα έσοδα

Στα χέρια του παικτών είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Ορέστη Καρνέζη, μια και η ενδεχόμενη πρόκριση επί της Μάδεργουελ θα είναι μία τεράστια οικονομική ανάσα.

«Όπως έχει πει και ο προπονητής μας, πρέπει να παράγεις για να μπορείς να φέρεις και έσοδα στο σύλλογο, προκειμένου να πληρώνονται και οι παίκτες. Αυτό εξυπακούεται, σε οποιαδήποτε δουλειά και αν είναι κάποιος. Αν φέρεις έσοδα, θα πληρωθείς

κιόλας. Από εκεί και πέρα, όλοι μας ξέρουμε πού βρισκόμαστε, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Ο καθένας είναι ώριμος και υπεύθυνος να τα καταφέρει καλά .Πρώτα από όλα είναι πολύ σημαντικό το ότι θα παίξουμε στην Ευρώπη. Και πρέπει να σταθούμε σε αυτό ειδικά μετά δεδομένα που υπήρχαν τον τελευταίο καιρό. Την μια στιγμή η ομάδα ήταν έτοιμη να διαλυθεί και την άλλη είμαστε στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και για εμάς τους παίκτες και για την διοίκηση και για τον κόσμο. Θα έρθουν κάποια έσοδα στην ομάδα, θα… ανασάνει οικονομικά στην δύσκολη φάση που βρίσκεται. Θα είναι ό,τι καλύτερο να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Πηγή: postgame.gr

Δεν υπάρχουν σχετικά άρθρα.

Kαρνέζης: Οι παίκτες θα φέρουν τα έσοδα | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα