Θα την κάνει την "ζημιά"

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται απόψε την πορτογαλική Μαρίτιμο(21:00, NOVASPORTS 1) με το έργο των παικτών του Σάκη Τσιώλη να είναι σαφώς δύσκολο απέναντι στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα προσπαθήσει να μην δεχτεί γκολ αλλά να σκοράρει εκείνος μια

φορά τουλάχιστον με τον Σάκη Τσιώλη να έχει καταλήξει στους 11 ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν. Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπαντής, δεξί μπακ ο Πιπίνης, στόπερ οι Κουρμπέλης, Χουανίτο και αριστερό μπακ ο Τσαμπούρης. Ουσέρο και Άλβαρες θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, ο Ναβάρο θα καλύπτει την δεξιά πτέρυγα ενώ την αριστερή ένας εκ των Φραγκουλάκη, Φορμίκα. Ο Ράγιος θα κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Περόνε. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μπαρτολίνι ενώ στην διάθεση του Τσιώλη είναι και οι νεοαποκτηθέντες Φούλοπ, Καστέλς και Σανκαρέ.
Η Μαρίτιμο θα δώσει το 23ο ευρωπαϊκό της παιχνίδι απόψε με την πορτογαλική ομάδα να παρατάσσεται με 4-3-3 και τους Σάλιν, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Μπρίγκελ, Ρούμπεν, Μιράντα, Ντανίλο Ντίας, Ζοάο Λουίς, Φιδέλις, Σάμι και Έλντον.

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Θέλει Πόι ο ΑστέραςΚράτησε το "διαμάντι" ο ΑστέραςΗ κλήρωση του Αστέρα Τρίπολης!

Θα την κάνει την "ζημιά" | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα