Το Shazam έφτασε και στα Windows Phone 8 μαζί με υποστήριξη των Xbox Music και Live Tiles

15:44 30/5/2013 - Πηγή: TechFan

Η Shazam ανακοίνωσε την πρώτη της εφαρμογή για τα Windows Phone, με το νέο λογισμικό να υποστηρίζει απεριόριστο tagging, καθώς και ενοποίηση με τα Xbox Music και Nokia Music. Η Windows Phone 8

εφαρμογή μπορεί να εντοπίσει τα τραγούδια που παίζουν κοντά στο τηλέφωνο και θα ψάξει το όνομα του καλλιτέχνη, το κομμάτι και το άλμπουμ. Μετέπειτα οι χρήστες μπορούν να περάσουν στο Xbox Music και να αγοράσουν το κομμάτι, ή εναλλακτικά, αν χρησιμοποιούν ένα Lumia, να αγοράσουν το τραγούδι από το Nokia Music.

Υπάρχει επίσης, το local tags που διαθέτουν και οι iOS και Android Shazam εφαρμογές, κριτικές μουσικής και βιογραφίες καλλιτεχνών, μαζί με στίχους και υπάρχει ένα Live Tile “tag this” κουμπί για γρήγορη πρόσβαση στην υπηρεσία. Charts από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες και κομμάτια είναι διαθέσιμα και είναι δυνατόν να βάλετε το εξώφυλλο από κάθε κομμάτι ως φόντο lockscreen στο τηλέφωνο.

Η νέα Shazam εφαρμογή για Windows Phone 8 είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Windows Phone. Είναι δωρεάν, αν και υπάρχει μια “Encore” premium έκδοση η οποία διατίθεται στην τιμή των 5,99 δολαρίων η οποία προσθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα