Το Moto X θα είναι η νέα ναυαρχίδα της Motorola

Η συσκευή θα κατασκευάζεται στις Η.Π.Α.

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα είδηση από το συνέδριο D11 του All Things Digital. Ο Dennis Woodside, CEO της Motorola, αποκάλυψε ότι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα ονομάζεται Moto X και θα είναι το πρώτο smartphone της Motorola που θα

κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. Για την ακρίβεια, το Moto X θα κατασκευάζεται στο Texas, σε ένα εργοστάσιο που παλαιότερα χρησιμοποιούσε η Nokia για την παραγωγή κινητών τηλεφώνων και αναμένεται να απασχολήσει περίπου 2.000 άτομα. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της Motorola «κάθε Moto X που θα πωλείται στις Η.Π.Α., θα κατασκευάζεται στις Η.Π.Α.»

Το Moto X δεν θα είναι μια Nexus συσκευή, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε ένα, ελαφρύ έστω, skinning του περιβάλλοντος χρήστη –αν και η εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει τη μετάβαση σε stock Android μέχρι το τέλος της χρονιάς. Λογικό, με δεδομένο πως η Motorola Mobility βρίσκεται πλέον υπό την ιδιοκτησία της Google. Παραμένει άγνωστο, βέβαια, αν το Moto X θα υιοθετήσει αυτή τη φιλοσοφία.

Κατά τα άλλα, η Motorola έχει εστιάσει την προσοχή της στο πρόβλημα της αυτονομίας των smartphones, όμως ο Woodside θα αποκαλύψει τις λεπτομέρειες μαζί με την επίσημη παρουσίαση του Moto X. Η νέα συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. κοντά στα τέλη του καλοκαιριού, συνεπώς θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτήν πολύ σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα