Το Acer Iconia W4 είναι ένα 8 ιντσών Windows 8.1 tablet

Η Acer παρουσίασε σήμερα ένα νέο tablet με Windows που έχει προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα της και το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά που αναπτύχθηκαν στα προηγούμενα Iconia W3 tablet, ώστε να δημιουργήσει το νέο Acer Iconia W4 tablet. Το Iconia W4 tablet

διαθέτει 8 ιντσών IPS οθόνη αφής προσφέρει ανάλυση 1280 x 800 pixels, μαζί με βελτιωμένη τεχνολογία χρωμάτων και βελτιωμένες γωνίες θέασης.

Το Acer Iconia W4 tablet τροφοδοτείται από τέταρτης γενιάς Intel Atom 1.8GHz επεξεργαστή και είναι εξοπλισμένο με μια 2 megapixel κάμερα μπροστά για κλήσεις βίντεο, μαζί με μια 5 megapixel πίσω για βίντεο και φωτογραφίες. Η Acer επίσης προσφέρει και μια θύρα HDMI που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το W4 tablet απευθείας σε μια μεγάλη HDTV.

Το Acer Iconia W4 tablet έρχεται πακέτο με το Office Home and Student 2013 Edition της Microsoft προεγκατεστημένο και προσφέρει επίσης ένα προαιρετικό πληκτρολόγιο κάλυμμα και μια γραφίδα. Το Acer Iconia W4 tablet θα είναι διαθέσιμο για αγορά σε όλο τον κόσμο μαζί με τη νέα Windows 8.1 ενημερωμένη έκδοση. Η 32GB έκδοση του Acer Iconia W4 tablet θα κοστίζει 329,99 δολάρια, ενώ το μοντέλο 64GB θα κοστίζει $ 379.99.

Πηγή : theverge.com

Keywords
Τυχαία Θέματα