Η Nokia παρουσιάζει το Asha 210 QWERTY

12:00 24/4/2013 - Πηγή: TechFan

Σήμερα η Nokia παρουσίασε την τελευταία προσθήκη στην Asha σειρά των συσκευών της. Το QWERTY Nokia Asha 210 έρχεται σε δύο εκδόσεις, με μια SIM και δυο SIM. Συνδυάζοντας μια οθόνη LCD 2,4 ιντσών με QVGA ανάλυση (320 x 240 pixels) με τεσσάρων σειρών πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, το Nokia

Asha 210 απευθύνονται σε νέους χρήστες που στέλνουν πολλά γραπτά μηνύματα και θέλουν μια προσιτή συσκευή.

Το Nokia Asha 210 είναι το πρώτο τηλέφωνο με ένα ειδικό κουμπί WhatsApp, το οποίο σας δίνει γρήγορη πρόσβαση στην ενσωματωμένη εφαρμογή που έρχεται προ εγκατεστημένη. Διαθέτει Wi-Fi σύνδεση και ένα ενσωματωμένο Wi-Fi on / off hardware κουμπί. Δυστυχώς το τηλέφωνο στερείται τα 3G ή LTE για γρήγορες ταχύτητες. Η δυνατότητες σύνδεσης καλύπτονται από την microUSB θύρα και το Bluetooth.

Το Nokia Asha 210 διαθέτει κάμερα 2 megapixel στο πίσω μέρος, αλλά δεν υπάρχει κάμερα στο μπροστινό μέρος. Η συσκευή διαθέτει ένα βύσμα ήχου 3.5mm και ενώ η εσωτερική του μνήμη είναι περιορισμένη σε μόλις 64MB, υπάρχει μια υποδοχή κάρτας microSD για την επέκταση του μέχρι τα 32GB. Η dual-SIM έκδοση θα έρθει με υποστήριξη Easy Swap, που σημαίνει ότι μπορείτε να ανταλλάσετε τη δευτερεύουσα κάρτα SIM χωρίς να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνο.

Το Nokia Asha 210 θα είναι διαθέσιμο σε κίτρινο, γαλάζιο, μαύρο, κόκκινο και λευκό, όταν αρχίσει η διάθεσή του (κάποια στιγμή σε αυτό το τρίμηνο). Η εκτιμώμενη λιανική τιμή για το Nokia Asha 210 είναι περίπου $ 72.

Πηγή : press.nokia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα