Το Android 4.2.2 θα είναι η τελευταία ενημέρωση για το HTC One X

10:55 24/4/2013 - Πηγή: TechFan

Οι Android ενημερώσεις, είναι μια από τις πιο κρίσιμες πτυχές, όταν είστε ιδιοκτήτης μιας κορυφαίας συσκευής. Ο κατασκευαστής δεσμεύεται να σας δώσει την καλύτερη εμπειρία λογισμικού, αλλά μπορεί και όχι, όπως συμβένει με την HTC και την συσκευή τους, το HTC One X.

Η συσκευή, που αρχικά ξεκίνησε με το Android 4.0.4 στην συνέχεια

αναβαθμίστηκε με το Jelly Bean 4.1.2, με την HTC να είναι πρόθυμη να την αναβαθμίσει με το Jelly Bean 4.2.2, αλλά αν θα λάβει το Android 5.0 είναι ένα μυστήριο μέχρι τώρα.

Ένας αξιόπιστος “διαρροέας” και προγραμματιστής με το όνομα του LlabTooFeR πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι η HTC δεν θα δώσει στο One X άλλες ενημερώσεις μετά το Android 4.2.2.

Αυτό σίγουρα είναι μια δυσάρεστη έκπληξη των κατόχων του One X, αλλά αυτό είναι ακριβώς το πώς η HTC χειρίζεται τα πράγματα από την πλευρά του λογισμικού, που προφανώς δεν ενδιαφέρεται για τις προηγούμενες κορυφαίες συσκευές της. Το 5.0 Sense θα το δούμε στο HTC One X, αλλά αυτό είναι το τέλος για το smartphone.

Αυτό έπρεπε να αναμένεται από την HTC, του φτωχού λογισμικού και τις “τρομερές” ενημερώσεις. Οι τελευταίες ενημερώσεις της ήταν υπερμεγέθης με προβληματική έκδοση του Sense, με προβλήματα σταθερότητας και ευχρηστίας, μαζί με σχετικά χαμηλές επιδόσεις.

Πηγή : pocketdroid.net

Keywords
Τυχαία Θέματα