Η Apple θα μας έχει πολλές εκπλήξεις στο μέλλον, λέει ο Tim Cook

08:42 24/4/2013 - Πηγή: TechFan

Η Apple ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το 2ο τρίμηνο του 2013, με τα κέρδη να είναι στα $ 9.5 δισεκατομμύρια και να έχουν πουληθεί περίπου 37 εκατομμύρια iPhones. Η κερδοφορία του Q2 είναι τελικά ανεβασμένη. Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι θα πρέπει να δούμε μια πτώση στις πωλήσεις του iPad, αλλά όμως έχουν αυξηθεί συνολικά στο επιβλητικό 65% σε σύγκριση με το 2ο τρίμηνο του 2012. Κατά τη διάρκεια του conference call με τους αναλυτές, ο CEO

της Apple Tim Cook δήλωσε ότι η Apple εργάζεται πάνω σε μια σειρά από εκπλήξεις αλλά και άφησε να εννοηθεί για συναρπαστικές δυνατότητες των νέων κατηγοριών προϊόντων.

Προφανώς δεν αναφέρει συγκεκριμένα ποια είναι αυτά τα νέα προϊόντα, αν και αν ρίξουμε μια ματιά σε μερικές πρόσφατες φήμες, τα προϊόντα που θα μπορούσαν να είναι είτε το iOS powered iWatch ή η iTV. Ο Tim Cook, δήλωσε ότι οι ομάδες της Apple δουλεύουν σκληρά για καταπληκτικό νέο υλικό, λογισμικό και υπηρεσίες και ότι δεν μπορούν να περιμένουν για να τα παρουσιάσουν το Φθινόπωρο του 2013 και μέσα στο 2014. Στην πτωτική πορεία της τιμής της μετοχής της εταιρείας, ο Cook είπε ότι παρόλο που είναι πολύ απογοητευτικό για όλους τους, η Apple παραμένει ισχυρή, ωστόσο, πρόσθεσε ότι πρωταρχικός στόχος της Apple θα είναι πάντα να δημιουργεί τα πιο καινοτόμα προϊόντα.

Πηγή : ubergizmo.com

Keywords
Τυχαία Θέματα