3DS: System update 10/12/2013

Προστίθεται το Miiverse, ενοποίηση των λογαριασμών σας σε αμφότερα τα Wii U και 3DS eShop. Καταργείται το όριο των πέντε system transfers ανά 3DS. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/12/23] Πριν από ένα περίπου μήνα και συγκεκριμένα στην τελευταία Nintendo Direct, η Ιαπωνική εταιρεία

είχε ανακοινώσει ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα λάμβανε χώρα ένα σημαντικό system update για το 3DS. Το update αυτό είναι διαθέσιμο πλέον από σήμερα και αναμφίβολα η πιο σημαντική προσθήκη που φέρνει είναι η ενσωμάτωση της εφαρμογής Miiverse στο 3DS.

H προσθήκη του Miiverse στην δημοφιλή φορητή κονσόλα της Nintendo αποτελούσε διακαή πόθο χιλιάδων χρηστών, καθώς η τελευταία ήταν διαθέσιμη ήδη μόνο μέσω του Wii U ή από το PC σας. Στο Miiverse πλέον συναντάμε δεκάδες νέα communities από τα δημοφιλέστερα 3DS games, ενώ στο μέλλον όπως έχει γίνει γνωστό θα προστεθούν αρκετά ακόμη. Να θυμίσουμε ότι μέσω της εφαρμογής μπορείτε να μοιραστείτε screenshots, σχόλια ή ζωγραφιές που έχετε σχεδιάσει με το stylus με άλλους χρήστες.

Εν τω μεταξύ, από σήμερα έχετε την δυνατότητα να ενοποιήσετε το 3DS σας με το Nintendo Network account σας στο Wii U και κατ' επέκταση να έχετε έναν λογαριασμό για τις αγορές που κάνετε μέσω των Wii U και 3DS eShop αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να ενοποιήσετε μόνο ένα 3DS με το Nintendo Network account σας και όχι πολλαπλές συσκευές όπως έχουμε δει με τα PSP και PS Vita στο PSN.

[UPDATE 12/12/2013] Το πρόσφατο system update του 3DS έφερε σημαντικές αλλαγές στην κονσόλα όπως την δυνατότητα να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν μέσω του Nintendo Network ID σας, ενώ όπως είναι γνωστό η δημοφιλής εφαρμογή Miiverse είναι διαθέσιμη πλέον και από το 3DS σας.

Παρόλα αυτά όπως το update προσφέρει μία ακόμη σημαντική βελτίωση, η οποία είναι η κατάργηση του περιορισμού που υπήρχε στα system transfers. Συγκεκριμένα πριν το update είχατε την δυνατότητα να κάνετε μόλις πέντε system transfers, ενώ πλέον μπορείτε να κάνετε όσα επιθυμείτε. Η δυνατότητα αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς οπότε έναν τίτλο μέσω του eShop, αυτός γίνεται tag στην εκάστοτε κονσόλα σας και για να τον χρησιμοποιήσετε σε ένα δεύτερο 3DS θα πρέπει να προβείτε στην διαδικασία του system transfer. Με δεδομένο ότι αυτό στο διάστημα κυκλοφορούν δεκάδες συλλεκτικά μοντέλα του 3DS αρκετοί παίκτες που είχαν πρόσβαση σε δύο ή και περισσότερα 3DS είχαν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για τον συγκεκριμένο περιορισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα