Ο αξιόλογος UC Browser για τα Windows Phone ενημερώθηκε με την έκδοση 3.2

23:34 6/12/2013 - Πηγή: TechFan

Όταν πρόκειται για προγράμματα περιήγησης τρίτων στο Web για τα Windows Phone, είναι δύσκολο να βρείτε κάτι καλύτερο από τον UC Browser. Η εφαρμογή έχει όχι μόνο υπάρχει στα Windows Phone από τις αρχές του 2012, αλλά η ομάδα πίσω από αυτή εργάζεται ώστε να την κάνει όλο και καλύτερη.

Ο

UC Browser σην έκδοση 3.2 είναι τώρα διαθέσιμος στο Windows Phone και φέρνει:

Background downloads, κρατήστε το κατέβασμα αρχείων, ακόμη και μετά την έξοδο από UC BrowserΕνισχυμένη Διαχείριση Download, οργανώστε τις λήψεις σας από διαφορετικές κατηγορίες και έχετε γρήγορη πρόσβαση σε βίντεο που κατεβάσατε Φωνητικές Εντολές, “UC Browser Σελιδοδείκτες” , κλπ.

Η έκδοση 3.3 θα έρθει μέσα σε λίγες εβδομάδες στα τέλη Δεκεμβρίου και θα φέρει:

Μικρά tiles που υποστηρίζονται τώρα από το Speed dial και μπορείτε να καρφιτσώσετε χαρακτηριστικά, εκτός από κανονικά sites.Wi – Fi Sharing – Διαχειριστείτε τα αρχεία σας μέσω ιστοσελίδων στο PC (απαιτείται το ίδιο Wi – Fi ) .Βελτιωμένοι πλοήγηση στα SiteΥποστήριξη Sharing Geo location
Live Tiles και Splash Screens


Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το UC Browser ; Λοιπόν, σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει υποστηρίζει :

Λήψεις θέματα Νυχτερινή λειτουργία Πλήρη οθόνη προβολής Κείμενο – μόνο φόρτωση Incognito περιήγηση Περιηγηθείτε ως PC


Συν τοις άλλοις, προφορτώνει ιστοσελίδες για ταχύτερη φόρτωση και το UI είναι πραγματικά όμορφο. Ο UC Web είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση και είναι ωραίο να βλέπουμε τη συνεχή ανάπτυξη. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον UC Browser, επισκεφτείτε το κατάστημα για να κατεβάσετε την έκδοση 3.2. Όλα τα Windows τηλέφωνα υποστηρίζονται.

Πηγή : wpcentral.com

Keywords
Αναζητήσεις
browsers gia windows phone
Τυχαία Θέματα