H SAPPHIRE ανακοίνωσε σήμερα την νέα κάρτα R9 290X

H εταιρία SAPPHIRE Technology εισήγαγε σήμερα στην παγκόσμια αγορά εγκαινιάζει μια νέα κορυφαία σειρά κάρτα γραφικών, τη SAPPHIRE R9 290X. Με βάση τους τελευταίους πυρήνες γραφικών Next ( GCN ) αρχιτεκτονικής της AMD, η κάρτα αυτή αναγγέλλεται ως το απόλυτο GPU

για μια νέα εποχή στο gaming PC.

Η νέα SAPPHIRE R9 290X προσφέρει εκπληκτική απόδοση , ενώ πιέζει τα όρια του ήχου και οπτικού ρεαλισμού για τους gamers που απαιτούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η SAPPHIRE R9 290X είναι το μέλος της σειράς R9 των επεξεργαστών γραφικών με την υψηλότερη απόδοση, η νέα αυτή κάρτα διαθέτει 2816 μονάδες stream processing και ένα κινητήρα μέχρι 1Ghz. Είναι εξοπλισμένο με την τελευταίας υψηλής απόδοσης 4GB GDDR5 μνήμη σε μια διασύνδεση 512- bit και χρονισμένη στα 1250 MHz ( 5.0GHz ) παρέχοντας υψηλό εύρους bandwidth και υποστηρίζοντας, παιχνίδια ακόμη και σε ευκρίνεια UltraHD.

Οι προδιαγραφές αυτές επιτρέπουν σε αυτή την κάρτα να ονομάζετε ο κυρίαρχος της βιομηχανίας παιχνιδιών όσον αφορά την υπολογιστική ισχύ που ανέρχεται σε 3.79TFLOPS.

Με την υποστήριξη του UltraHD (4Κ οθόνες) και της τεχνολογίας AMD Eyefinity multi-screen , η SAPPHIRE R9 290X μεγιστοποιεί την οπτική εμπειρία τόσο για την εργασία όσο και στο παιχνίδι με την ανώτερη ποιότητα εικόνας και τις οθόνες υψηλής ανάλυσης και ευκρίνειας Χρησιμοποιεί το PCIExpress 3.0 interface και υποστηρίζει AMD CrossFire.

Η SAPPHIRE R9 290X είναι το πρώτο προϊόν ανά το παγκόσμιο που είναι εξοπλισμένο με τη νέα τεχνολογία AMD TrueAudio που φέρνει ένα αυξημένο επίπεδο ήχου βύθιση , στους παίκτες με ρεαλιστικά ηχητικά περιβάλλοντα τόσο μέσω στερεοφωνικών ακουστικών όσο και απλών ηχείων. Λόγω της ύπαρξης ενός ειδικού επεξεργαστή ήχου στο GPU που επιτρέπει στην κάρτα γραφικών SAPPHIRE R9 290X να παραδίδει μια ακόμα πιο πλούσια και βαθιά συναρπαστική ηχητική, συμπεριλαμβανομένων ήχων που είναι πολύ κοντά (και σε πολλές περιπτώσεις ίδια) με ζωντανούς ήχους, και απίστευτα ρεαλιστικό περιβάλλοντα ήχο surround.

Εκτός από την υποστήριξη για DirectX 11.2 και OpenGL 4.3, η νέα σειρά R9 υποστηρίζεται επίσης από το Mantle. To Mantle είναι μια ΑΡΙ ειδικών προδιαγραφών που δημιούργησε η AMD και επιτρέπει στους προγραμματιστές να έχουν μικρότερης εμβέλειας πρόσβασης σε χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής του GCN, της ίδιας δηλαδή αρχιτεκτονικής που η AMD λάνσαρε μέσα από τις κάρτες γραφικών και κονσόλες παιχνιδιών τελευταίας γενιάς, και που δυνητικά επιτρέπει την ταυτόχρονη ανάπτυξη σε όλες τις πλατφόρμες.

Η SAPPHIRE R9 290X θα είναι διαθέσιμη προς πώληση από τις 24 Οκτώβρίου του 2013 μέσω των εξουσιοδοτημένων καναλιών διανομής της SAPPHIRE ανά χώρα και τους διανομείς λιανικής αγοράς. Ειδικές Εκδόσεις είναι επίσης διαθέσιμες συνδυασμένες με το Battlefield 4.

Οι πλήρεις προδιαγραφές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.sapphiretech.com

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα